Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Γεννηματά – Καμίνη: Συμφωνία για τα επόμενα βήματα προς το ιδρυτικό συνέδριο

Συνάντηση Γεννηματά – Καμίνη: Συμφωνία για τα επόμενα βήματα προς το ιδρυτικό συνέδριο
Σύνθετες οι διαδικασίες, πρέπει να συνδυαστούν καθημερινή πολιτική παρουσία και συλλογική ανοικτή πορεία είπε ο κ.Καμίνης
Στα επόμενα βήματα προς το ιδρυτικό συνέδριο του νέου πολιτικού φορέα συμφώνησαν Φώφη Γεννηματά και Γ. Καμίνης.
Σε δηλώσεις της η κα.Γεννηματά εμφανίστηκε αισιόδοξη για την ευόδωση του εγχειρήματος, σημειώνοντας ότι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου πρόκειται να ανακοινώσει δεκαμέλες πολιτικό όργανο που θα διαχειρίζεται τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων την ευρεία σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα διαχειριστεί όλα τα ζητήματα για το συνέδριο.
Όπως είπε, η πρώτη συνεδρίασή της θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές, με στόχο το συνέδριο να γίνει στα μέσα Μαρτίου.
Από την πλευρά του ο κ.Καμίνης υποστήριξε ότι επεσήμανε στην κα. Γεννηματά πως «είναι σημαντικό να λαμβάνονται οι αποφάσεις συλλογικά, με ανοιχτή επικοινωνία με τους 212.000 πολίτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές», αναφορά που ερμηνεύεται ως έμμεση έκφραση ενόχλησης για την απόφαση της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη να ανακοινώσουν το Κίνημα Αλλαγής ως το όνομα του νέου φορέα.
«Όλα είναι προσωρινά μέχρι το συνέδριο.
Αυτό είναι κυρίαρχο» είπε ο κ.Καμίνης, ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό να λειτουργήσει ο νέος φορέας συλλογικά για να ενισχύσει και την εμπιστοσύνη με την κοινωνία.
Επιπλέον, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο, λέγοντας ότι είναι σύνθετες οι διαδικασίες, καθώς πρέπει να συνδυαστούν και η καθημερινή πολιτική παρουσία και η συλλογική ανοικτή πορεία προς το συνέδριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης