Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης: Κακώς έχει αναχθεί σε εθνικό θέμα το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Κυρίτσης: Κακώς έχει αναχθεί σε εθνικό θέμα το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ
Θα ήταν ευκταίο να υπάρχει κοινή γραμμή αλλά όλα τα εθνικά ζητήματα διχάζουν τις πολιτικές δυνάμεις είπε ο κ.Κυρίτσης
Την θέση πως κακώς έχει αναχθεί σε εθνικό θέμα το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτσης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τη στάση των ΑΝΕΛ που αντιτίθενται στην χρήση του όρου Μακεδονία, ο κ.Κυρίτσης είπε ότι «θα ήταν ευκταίο να υπάρχει κοινή γραμμή αλλά όλα τα εθνικά θέματα διχάζουν τις πολιτικές δυνάμεις οριζοντίως».
«Σε όλα τα κόμματα θα βρείτε ανθρώπους να λένε το Α ή το Β.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο κ. Κυρίτσης, κατηγορώντας για «πολιτικό αμοραλισμό» την Ντόρα Μπακογιάννη που προειδοποιούσε, χθες, ότι ακόμη και αν συμφωνεί η αξιωματική αντιπολίτευση με την πρόταση της κυβέρνησης, αν διαφωνήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος, θα την καταψηφίσουν, καθώς η Νέα Δημοκρατία δεν θα καλύψει με την ψήφο της τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης.
«Πρόκειται για πολιτικά παιχνίδια για εσωτερικό όφελος» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ερώτηση για το μεταναστευτικό και τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα ελληνικά νησιά, έκανε λόγο για βαθιά υποκρισία των Ευρωπαίων, καθώς «ενώ αθετούν την υπογραφή τους για την υποδοχή και ενσωμάτωση των προσφύγων, φωνάζουν ότι έχει συσσωρευθεί πολύς κόσμος στη Μόρια και τα νησιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης