Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η γ’ αξιολόγηση έκλεισε γρήγορα γιατί η κυβέρνηση δέχθηκε ότι της είπαν οι ξένοι

Γεωργιάδης: Η γ’ αξιολόγηση έκλεισε γρήγορα γιατί η κυβέρνηση δέχθηκε ότι της είπαν οι ξένοι
Ο Τσίπρας ασχολήθηκε με το Σκοπιανό με σκοπό να διασπάσει τη ΝΔ υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση πως η γ’ αξιολόγηση έκλεισε γρήγορα γιατί η κυβέρνηση δέχθηκε χωρίς συζήτηση και αντίσταση ότι της είπαν οι ξένοι διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Έχοντας ψηφίσει το μνημόνιο από την αρχή και χωρίς να έχω προσβληθεί από αυτή τη βαριά ασθένεια του αντιμνημονίου, που έπληξε τους Έλληνες και πάνω στην οποία πάτησε ο κ. Τσίπρας για να εκλεγεί, μειδιώ καθώς ακούω τον κ. Τσακαλώτο να λέει ότι έκλεισε με επιτυχία και εύκολα η τρίτη αξιολόγηση.
Εδώ μιλάμε για μία πολιτική απάτη, που δεν έχει προηγούμενο.
Δώσανε το δικαίωμα στην Κομισιόν μόνη της να προχωρήσει στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Τι θα γινόταν στην Ελλάδα, αν το έκαναν αυτό ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;
Άρα επί της ουσίας η αξιολόγηση κλείνει γιατί δεχόμαστε τα πάντα και στις αγορές πιθανόν και να βγούμε τον Αύγουστο του 2018, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελειώνει το μνημόνιο» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας με το Σκοπιανό ασχολήθηκε με σκοπό να διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία.
Αν ήθελε να λύσει το θέμα στα αλήθεια, θα είχε ακολουθήσει εντελώς διαφορετική τακτική, από αυτήν που ακολούθησε.
Ο πρωθυπουργός δεν προσπάθησε να επιτύχει πολιτική συναίνεση για ένα μεγάλο εθνικό θέμα, προσπάθησε αντιθέτως να δημιουργήσει πόλωση και ένταση, γιατί πίστεψε ότι έτσι θα φέρει σε δύσκολη θέση τη ΝΔ» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος στηλίτευσε τις διαφορετικές θέσεις στην κυβέρνηση.
«Σε λίγες μέρες θα έλθει στην Ελλάδα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ.
Θεσμικά θα δει τρεις ανθρώπους - τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Εθνικής Αμύνης - και βλέποντάς τους θα ακούσει δύο διαφορετικές κυβερνητικές θέσεις.
Αυτό είναι κανονικό και Βαβέλ είναι η Νέα Δημοκρατία;
Κάνουμε την τρίχα τριχιά σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, αν ο Δένδιας και ο Γεωργιάδης συμφωνούν ως προς το συλλαλητήριο» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αίσθημα στην κοινωνία είναι να φύγει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών όσο γίνεται πιο γρήγορα» υπονοώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης