Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει ο Λεβέντης: Πρόθεση του Τσίπρα εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές το Μάιο του 2019

Επιμένει ο Λεβέντης: Πρόθεση του Τσίπρα εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές το Μάιο του 2019
Πιθανό να υπάρξουν εκλογές και νωρίτερα λόγω του Σκοπιανού υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Στη θέση που διατύπωσε μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ότι δηλαδή πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα είναι να πάει σε εθνικές εκλογές και σε ευρωεκλογές το Μάιο του 2019 επέμεινε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης υποστήριξε πως όπως του είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός «πρόθεση του είναι να γίνουν οι εκλογές τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει νωρίτερα η προσφυγή στις κάλπες, λόγω Σκοπιανού».
Ερωτηθείς για τη διάψευση των δηλώσεων του από κυβερνητικές πηγές, ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι τα όσα είπε «δεν τα διέψευσε ο ίδιος ο Τσίπρας γιατί είναι ηθικός άνθρωπος».
«Το διέψευσαν οι κύκλοι, τους οποίους κύκλους θα σας πω, πως τους χαρακτήρισε.
Όταν τον ρώτησα ποιοι από το υπουργείο Εξωτερικών έβγαλαν την ανακοίνωση ότι η Εκκλησία είναι χουντική, είναι Χρυσαυγίτες η Εκκλησία, μου είπε «κάποιοι βλάκες στο υπουργείο Εξωτερικών».
Και οι κύκλοι του πρωθυπουργού είναι θερμοκέφαλοι» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος επεσήμανε σχετικά με τον εν λόγω διάλογο με τον πρωθυπουργό.
«Σε εμένα το είπε εξομολογούμενος.
Έχω μέσα μου μια ενοχή ότι αποκάλυψα μια εκμυστήρευση ιδιωτική.
Αλλά, μπροστά στον λαό όλα πρέπει να είναι ανοιχτά και γνωστά» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος υπογράμμισε πως θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης