Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Θα ψηφίσουμε «όχι» στη συμφωνία με τον όρο Μακεδονία - Επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Καμμένος: Θα ψηφίσουμε «όχι» στη συμφωνία με τον όρο Μακεδονία - Επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
O Δ. Καμμένος επισήμανε ότι δεν θα κάνει δήλωση αριστερής νομιμοφροσύνης σε κανέναν
«Θα πάμε στη Βουλή και θα πούμε όχι στη Βουλή εάν έρθει συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία», ξεκαθάρισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, διαψεύδοντας τα σενάρια περί αποχώρησης της κοινοβουλευτικής ομάδας από την επίμαχη ψηφοφορία.
«Εάν τα Σκόπια αλλάξουν το Σύνταγμα τους δεν κατανοώ για ποιο λόγο στην ονομασία τους θα πρέπει να υπάρχει ο όρος Μακεδονία», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας.
«Δεν θα είναι εύκολη η επόμενη ημέρα σε περίπτωση που περάσει από τη Βουλή συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία», παραδέχθηκε ο Δημήτρης Καμμένος.
Απαντώντας στο ερώτημα αν θα γίνουν εκλογές, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος και θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην οικονομία.
Νωρίτερα, εξεπέλυσε νέα επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ  δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το Σκοπιανό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Δ. Καμμένος επισήμανε ότι δεν θα κάνει δήλωση αριστερής νομιμοφροσύνης σε κανέναν, ούτε πρόκειται να δεχτεί να τον μαλώσει οποιοσδήποτε.
«Οι υποδείξεις, οι παροτρύνσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ας κοιτάξουν να ελέγξουν τους 53» σημείωσε.
Επανέλαβε δε τη δήλωσή του περί πολιτικού «χαφιεδισμού» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, τον οποίο κατηγορεί ότι έστειλε σε Ευρωπαίους φωτογραφίες βουλευτών που έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο της προηγούμενης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
Δηλώσεις κατά του Δημήτρη Καμμένου έχουν κάνει και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Φίλης δήλωσε ότι «έχει ακροδεξιά προδιάθεση ο Δημήτρης Καμμένος κι αυτό δεν ισχύει για το σύνολο των ΑΝΕΛ».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑI πως «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του».
Σε εντελώς διαφορετική γραμμή κινείται πάντως το έτερο στέλεχος των ΑΝΕΛ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο Δημήτρης Καμμένος έχει την δική του ατζέντα και αναζητά την κοινοβουλευτική του επιβίωση με ή χωρίς τους ΑΝΕΛ, καθώς μάλιστα –εκτιμούν-, η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανοίγει διαύλους επικοινωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης