Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας για Novartis: Καμία σκιά σε μια υπόθεση που έχει δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα και την κοινωνία

Τζαβάρας για Novartis: Καμία σκιά σε μια υπόθεση που έχει δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα και την κοινωνία
Η κυβερνητική πλειοψηφία να δώσει αξιόπιστα τεκμήρια της βούλησης της να φτάσει μέχρι την πραγματική αλήθεια η έρευνα της Βουλής είπε ο κ.Τζαβάρας
Να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση της Novartis και να μη μείνει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή που έχει δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα και την κοινωνία ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας ενόψει και της σημερινής πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση.
«Περιμένουμε να ριχτεί φως σε μια υπόθεση που προφανώς έχει δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της.
Για αυτό έχει την ευθύνη η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή να δώσει τουλάχιστον αξιόπιστα και πολύ συγκεκριμένα τεκμήρια της θέλησής της και της βούλησής της να φτάσει μέχρι την πραγματική αλήθεια όλη η έρευνα που αναλαμβάνει η Βουλή να διεκπεραιώσει, ώστε να δούμε αν, πράγματι, συντρέχουν ή δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να ασκηθεί ποινική δίωξη για τις πράξεις τις οποίες περιλαμβάνει η πρόταση των βουλευτών που έκαναν αυτή τη διαδικασία» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τζαβάρας.
Όπως είπε ο κ.Τζαβάρας, τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ τάσσονται «υπέρ της πλήρους διαλεύκανσης όλων αυτών των σκανδάλων ώστε να μην αφήνεται καμία σκιά στην πολιτική ζωή του τόπου».
«Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να λάμψει η αλήθεια.
Όσο μιλάμε με μισόλογα, οι σκιές που ρίχνονται σε πρόσωπα, σε θεσμούς και σε διαδικασίες είναι αυτές που ευτελίζουν την πολιτική και ουσιαστικά αυτό που κάνουν είναι να βοηθούν να εμφανίζεται το φάντασμα της αντιπολιτικής» υπογράμμισε ο κ.Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης