Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Καλό είναι ο Σαμαράς να κρατά το στόμα του κλειστό – Μπορεί να ονειρεύεται την επάνοδο του στην προεδρία της ΝΔ

Αντώναρος: Καλό είναι ο Σαμαράς να κρατά το στόμα του κλειστό – Μπορεί να ονειρεύεται την επάνοδο του στην προεδρία της ΝΔ
Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ δεν πολιτεύεται με τον καλύτερο τρόπο αλλά όχι και να γυρίσουμε στο Σαμαρά είπε ο κ.Αντώνταρος
Την θέση πως καλό είναι ο Αντώνης Σαμαράς να κρατά το στόμα του κλειστό διατύπωσε ο πρόσφατα διαγραφείς από τη ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος, αναφερόμενος στην παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού περί υπέρβασης και συνεργασίας της ΝΔ με το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Αντώναρος χαρακτήρισε άστοχη και άκαιρη την παρέμβαση του κ.Σαμαρά, τονίζοντας ότι ενδεχομένως να υπάρχει δίαυλος μεταξύ Σαμαρά και τμήματος του ΠΑΣΟΚ.
«Είναι αδιανόητη για τη ΝΔ η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ.Αντώναρος, επισημαίνοντας ότι η παρέμβαση Σαμαρά έχει ως στόχο να υποσκάψει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για νίκη της ΝΔ και αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.
«Ο Σαμαράς μπορεί να ονειρεύεται την επάνοδο του στην προεδρία της ΝΔ.
Καλό είναι ο Σαμαράς να κρατά το στόμα του κλειστό» είπε ο κ.Αντώναρος, αναφέροντας πως είναι από τους τελευταίους που θα πει ότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ πολιτεύεται με τον καλύτερο τρόπο.
«Αλλά όχι και να γυρίσουμε στο Σαμαρά» τόνισε ο κ.Αντώναρος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι προσπάθησε να παρκάρει τη ΝΔ όχι στην άκρα δεξιά, αλλά στην ακροδεξιά της ακροδεξιάς, παίρνοντας όλα τα άτομα τα οποία η ΝΔ χαρακτήριζε ως άκρα και έλεγε ότι δε θα συνεργαστεί.
Σημειώνεται ότι ο κ.Αντώναρος διεγράφη από τη ΝΔ λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
«Ο Μητσοτάκης με τον ήπιο ήρεμο και συντεταγμένο λόγο που διαθέτει, μπορεί να μιλήσει σε εκείνα τα στρώματα στον κεντρώο χώρο, που αν τα κερδίσει η ΝΔ θα εξασφαλίσει την πλειοψηφία που χρειάζεται.
Ο Μητσοτάκης δεν είναι ακραίος, αλλά σαφώς πρέπει να θέσει όρια στη συμπεριφορά των ακραίων, στους οποίους αρχίζω να κατατάσσω και το Σαμαρά.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γεωργιάδης είναι ακραίος, κακώς τον επέλεξε ο Μητσοτάκης» είπε ο κ.Αντώναρος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος.
«Οι προβληματισμοί δε σημαίνουν τη δημιουργία κόμματος.
Ασφαλώς ανταλλάσσουμε πολλοί άνθρωποι απόψεις δεν με έχει πιάσει ασφαλώς η μεγάλη ιδέα ότι θα μπορούσα εγώ να φτιάξω κόμμα, τα κόμματα τα φτιάχνει η κοινωνία» υποστήριξε ο κ.Αντώναρος, τονίζοντας ότι δεν εκφράζει τις απόψεις του Κ. Καραμανλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης