Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης (ΔΗΣΥ): Καθημερινά η κυβέρνηση καταπατά κάθε λέξη του Συντάγματος για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Μανιάτης (ΔΗΣΥ): Καθημερινά η κυβέρνηση καταπατά κάθε λέξη του Συντάγματος για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
Αδιανόητο να βγαίνει non paper από το Μαξίμου και να καταδικάζει άνθρωπο, για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί η προδικαστική διαδικασία ανέφερε ο κ.Μανιάτης
Επίθεση στην κυβέρνηση για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης με αφορμή την τηλεφωνική συνομιλία που φέρονται να είχαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος και ο εφοπλιστής, Β. Μαρινάκης.
Σε δηλώσεις στο Αθήνα 9,84 ο κ.Μανιάτης υποστήριξε ότι είναι αδιανόητο να βγαίνει non paper από το Μαξίμου και να καταδικάζει έναν άνθρωπο, για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί η προδικαστική διαδικασία.
«Παρεμβαίνει ωμά, κυνικά, θέλοντας να επιβάλει σε δικαστικούς λειτουργούς, αυτό το οποίο επιδιώκει ως πολιτική στόχευση.
Αυτό δεν περνά ευτυχώς γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί δικαστές που έχουν όρθιο το φρόνημά τους.
Δε θα κοιτάξουν τα νυχτερινά τουιτάκια του κυρίου Τζανακόπουλου.
Είναι η κυβέρνηση που καταπατά καθημερινά κάθε λέξη και κάθε γράμμα του Συντάγματος που αναφέρεται στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα δεν πρέπει να τολμάει οποιαδήποτε κυβερνητικός τουλάχιστον να εκφέρει δικαστική γνώμη πριν αποφανθεί η ίδια η Δικαιοσύνη» υποστήριξε ο κ.Μανιάτης.
«Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, να βγαίνει non paper από το Μαξίμου και να καταδικάζει άνθρωπο για τον οποίο δεν έχει καν ολοκληρωθεί η προδικαστική διαδικασία και μάλιστα με βαρύς χαρακτηρισμούς. Α
υτό είναι έξω από κάθε λογική που θα έπρεπε να διέπει την λειτουργία του κυβερνητικού εκπροσώπου και ολόκληρης της κυβέρνησης.
Ζούμε πια σε καθεστώς απολυταρχισμού και παρακράτους σε θύλακες της δικαιοσύνης.
Προκειμένου να μείνει στην εξουσία η κυβέρνηση, δεν διστάζει να βιάζει βάναυσα θεσμούς της δημοκρατίας όπως είναι η απονομή της δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Μανιάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης