Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία επίθεση Λοβέρδου στον πρωθυπουργό

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία επίθεση Λοβέρδου στον πρωθυπουργό
Σφοδρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - Λοβέρδου
 Για αήθη και χυδαία επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τον Ανδρέα Λοβέρδο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.
«Η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό news247 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ευτελίζει κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Το Κίνημα Αλλαγής και η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, οφείλουν να αποδοκιμάσουν τις χυδαίες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λοβέρδος: Αρχισυμμορίτης ο Τσίπρας

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε αρχισυμμορίτη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, διαμηνύοντας πως το Κίνημα Αλλαγής έχει αυτόνομη και αυτοτελή πορεία.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 και με αφορμή την υπόθεση της Novartis, ο κ.Λοβέρδος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων.
Επιπλέον, κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα ότι «έριξε αντισυνταγματικά την προηγούμενη κυβέρνηση» του Αντώνη Σαμαρά.
Όσον αφορά την εσωτερική αναταραχή στο Κίνημα Αλλαγής μετά και τις διαφορετικές απόψεις που ακούγονται σχετικά με το ζήτημα των πρόωρων εκλογών αλλά και με το που κλίνει το κόμμα όσον αφορά τις προεκλογικές ή μετεκλογικές του συμμαχίες ο κ.Λοβέρδος τάχθηκε στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά όσον αφορά το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες.
«Όταν ο αρχηγός λέει εκλογές, τελείωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος ερωτηθείς εάν εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «προφανώς και όχι».
Νωρίτερα ο κ.Λοβέρδος σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ είχε υποστηρίξει ότι «όσοι αλληθωρίζουν από εμάς να πάνε εκεί που κοιτάνε», τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει αυτόνομη και αυτοτελή πορεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης