Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Το Ποτάμι νόθευε το πολιτικό μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής – Θετική εξέλιξη η αποχώρηση του

Λοβέρδος: Το Ποτάμι νόθευε το πολιτικό μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής – Θετική εξέλιξη η αποχώρηση του
Το βασικό ζητούμενο σε μια πολιτική κίνηση είναι η σαφήνεια υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος
Θετική εξέλιξη για το Κίνημα Αλλαγής χαρακτήρισε την αποχώρηση του Ποταμιού ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε πως το Ποτάμι νόθευε το πολιτικό μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής.
«Η αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ ήταν μία καλή λύση γιατί το βασικό ζητούμενο σε μία πολιτική κίνηση είναι η σαφήνεια.
 Άκουσα την δευτερολογία του κ. Θεοδωράκη.
Θα ήταν μία ομιλία που θα έβγαζε νόημα εάν ήταν μία ομιλία ιδρυτική ή μία ομιλία με την οποία θα αρνούνταν στο Ποτάμι την πρόταση για συμμετοχή στο ΚΙΝΑΛ.
Δεν γίνεται να νοθεύεται το πολιτικό μήνυμα ενός ενιαίου πολιτικού χώρου και με το Ποτάμι νοθευόταν» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λοβέρδος.
Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Σ. Καρανικόλας τόνισε ότι ήταν από καιρό προσχεδιασμένη η αποχώρηση του Ποταμιού.
«Προσωπικές στρατηγικές δεν χωρούν...
Θεωρώ λάθος τις προσωπικές στρατηγικές.
Θα προχωρήσουμε μπροστά με αυτούς που θέλουν, κάθε κάθε εμπόδιο για καλό και εμάς, αυτό μας δυναμώνει» είπε ο κ.Καρανικόλας, ο οποίος υποστήριξε πως ο κ.Θεοδωράκης δεν είχε καμία επαφή με τη βάση της παράταξης από τότε που ήρθε τέταρτος στις εσωκομματικές εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης