Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Όταν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό, δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση – Θα αποσύρουμε τους υπουργούς

Παπαχριστόπουλος: Όταν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό, δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση – Θα αποσύρουμε τους υπουργούς
Είναι γνωστή θέση ότι θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία στη Βουλή υποστήριξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Την θέση ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση αλλά θα αποσύρουν τους υπουργούς τους από το κυβερνητικό σχήμα όταν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος, θέση διαφορετική από αυτή που εξέφρασε τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος όσο και ο αντιπρόεδρος, Π. Σγουρίδης.
«Αν έρθει η συμφωνία, θα αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση, αλλά δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση.
Κατά τους ΑΝΕΛ το θέμα της FYROM είναι μείζον θέμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί όταν και αν έρθει.
Οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν τους υπουργούς τους, σε καμιά περίπτωση όμως δεν ελέχθη ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση. Είναι γνωστή παλιά θέση ότι εμείς θα καταψηφίσουμε, αυτό ελέχθη και από τον αντιπρόεδρο και από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. [...]
Σε καμία περίπτωση δεν άκουσα ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του Δ. Καμμένου και την θέση του ως αντιπροέδρου της Βουλής.
Ο κ.Παπαχριστόπουλος είπε ότι το μεσημέρι υπάρχει διάσκεψη των προέδρων στη Βουλή όπου είναι πιθανό να συζητηθεί η πρόταση μομφής κατά του Δημήτρη Καμμένου, εκφράζοντας την άποψη ότι «όταν διαφωνεί κάποιος στο κόμμα του σε κεντρικά ζητήματα, όπως ήταν η πρόταση μομφής στην οποία διαφοροποιήθηκε ο συγκεκριμένος βουλευτής, είναι αυτονόητο ότι ό,τι αξίωμα απορρέει από το κόμμα που τον πρότεινε πρέπει να το δίνει πίσω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης