Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης: Στο Μακεδονικό πήραμε – Αυτά που η ΝΔ έβαζε ως εθνικούς στόχους, η κυβέρνηση τα πέτυχε

Κυρίτσης: Στο Μακεδονικό πήραμε – Αυτά που η ΝΔ έβαζε ως εθνικούς στόχους, η κυβέρνηση τα πέτυχε
Ο Καμμένος διαφωνεί αλλά δεν καταλογίζει προθέσεις εθνικής προδοσίας υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η Ελλάδα κέρδισε από τη συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτσης, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πέτυχε αυτά που η ΝΔ έβαζε ως εθνικούς στόχους.
«Στο Μακεδονικό πήραμε.
Η ΝΔ λέει δώσαμε γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Αυτά που η ΝΔ έβαζε ως εθνικούς στόχους, τα πέτυχε αυτή η κυβέρνηση και τώρα κάνει την παλαβή» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κυρίτσης, ο οποίος αναφερόμενος στη διαφοροποίηση του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, είπε ότι μπορεί να διαφωνεί αλλά δεν καταλογίζει προθέσεις εθνικής προδοσίας κτλ στην κυβέρνηση και τέτοιες μπούρδες.
«Έχει μια διαφωνία.
Εγώ πιστεύω ότι όσο προχωράει αυτή η συμφωνία και θα έρχεται ο χρόνος που θα περάσει από την ελληνική Βουλή, που θα έχει κρυώσει όλο αυτό το πανηγύρι που φτιάχνουν τώρα για άλλους λόγους, και ο Καμμένος θα δει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και η ΝΔ θα επανέλθει τελικά στην κανονική της θέση, γιατί αυτή δεν είναι η κανονική της θέση, είναι η θέση του ΛΑΟΣ» είπε ο κ.Κυρίτσης.
Αναφερόμενος στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή και στις τροπολογίες που κατέθεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη μη περικοπή των συντάξεων ο κ.Κυρίτσης έκανε λόγο για επικοινωνιακές κινήσεις.
«Καταλαβαίνουν ότι σε περίπτωση που καταφέρει η κυβέρνηση να μην ισχύσει η περικοπή των συντάξεων, έχουν μεγάλο πρόβλημα» υποστήριξε ο κ.Κυρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης