Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Υποχρεωμένες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις να μιλούν μεταξύ τους – Κακώς ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ λένε όχι σε όλα

Αντώναρος: Υποχρεωμένες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις να μιλούν μεταξύ τους – Κακώς ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ λένε όχι σε όλα
Η πρωτοβουλία στον Τσίπρα, ο Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να ανταποκριθεί υποστήριξε ο κ.Αντώναρος
Την ανάγκη να υπάρξει διάλογος μεταξύ των μεγάλων πολιτικών δυνάμεων και όσων δυνάμεων έχουν περάσει από τη διακυβέρνηση της χώρας όπως το Κίνημα Αλλαγής επεσήμανε ο Ευάγγελος Αντώναρος.
«Την πρωτοβουλία να καλεί σε διάλογο την έχει, σχεδόν πάντα, θεσμικά ο εκάστοτε πρωθυπουργός, σήμερα ο κ. Τσίπρας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποτελεί συνταγματικά θεσμικό παράγοντα, ο κ. Μητσοτάκης εν προκειμένω, έχει υποχρέωση να ανταποκρίνεται.
Κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε «όχι σε όλα» πριν έρθει στην εξουσία, κακώς η ΝΔ τώρα που βρίσκεται στην αντιπολίτευση λέει «όχι σε όλα».
Δεν υπάρχουν πράγματα που αν αποφασιστούν από κοινού μπορούν να ωφελήσουν το 90% των πολιτών;» διερωτήθηκε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Αντώναρος.
«Από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα μέχρι σήμερα είχαμε απόλυτα δημοκρατικές εναλλαγές κομμάτων στην ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, δεν μπορούν αυτές οι απόψεις που θυμίζουν χούντα, που εκφράστηκαν από κάποιους όψιμους νεοεισελθέντες στο χώρο της ΝΔ πολιτικούς, να αμαυρώσουν ούτε τη δημοκρατική διαδρομή του τόπου ούτε την δημοκρατική ευαισθησία της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης, που ήταν μέχρι πρότινος η ΝΔ.
Λέω μέχρι πρότινος, γιατί έχουν παρεισφρήσει αυτά τα απαράδεκτα στοιχεία, που έχουν ακροδεξιές απόψεις και με τις οποίες τόσο επί Κωνσταντίνου Καραμανλή όσο και αργότερα εμείς δεν θέλαμε και δεν μπορούσαμε λόγω του δημοκρατικού μας φρονήματος να έχουμε καμία σχέση...
Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα τραβήξει ακόμη πιο δυνατά το αυτί σε αυτούς που έχουν στο μυαλό τους τέτοιες προσεγγίσεις» είπε ο κ.Αντώναρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης