Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί την παροχολογία για να εξευμενίσει την κοινή γνώμη αλλά αγριεύει τις αγορές

Τζαβάρας: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί την παροχολογία για να εξευμενίσει την κοινή γνώμη αλλά αγριεύει τις αγορές
Κρατιστές τύπου Μαδούρο η κυβέρνηση, χρησιμοποιούν την πολιτική για να απολαμβάνουν την εξουσία είπε ο κ.Τζαβάρας
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας, κατηγορώντας τους ότι προσφεύγουν στην παροχολογία για να εξευμενίσουν την κοινή γνώμη αλλά αυτό που πετυχαίνουν, είναι να αγριεύουν τις αγορές.
«Η διαφορά μας με την Αριστερά και τον κ. Τσίπρα είναι ότι αυτός μεν την παροχολογία τη χρησιμοποιεί σαν μέσο για να εξευμενίσει την κοινή γνώμη, που ήδη βρίσκεται στα όριά της μετά το ολοκαύτωμα στο Μάτι, μετά τις συνεχείς αποτυχίες αυτής της κυβέρνησης να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις που έχει απέναντι και στην οικονομία και στην κοινωνία.
Από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη αυτό που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή είναι να υπάρξει μια σοβαρή ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας προκειμένου να επανέλθει ο τόπος σε εκείνη την κανονικότητα, στην οποία όλοι προσβλέπουμε.
Οι αγορές εξαιτίας αυτής της παροχολογίας που ετοιμάζει (ο πρωθυπουργός) γίνονται όλο και πιο εχθρικές.
Δυστυχώς, με αυτή την κυβέρνηση, η ιδεολογία της Αριστεράς για μια ακόμα φορά τιμωρεί την ιστορία του τόπου» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος συνέχισε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης.
«Οι άνθρωποι αυτοί είναι κρατιστές «τύπου Μαδούρο» που χρησιμοποιούν την πολιτική και τη διακυβέρνηση μόνο και μόνο για να απολαμβάνουν τους καρπούς ενός συστήματος εξουσίας που θέλουν να επιβάλλουν στον τόπο, δηλαδή ενός καθεστώτος.
Εμείς είμαστε εκπρόσωποι της φιλελεύθερης άποψης που επιβραβεύει τη δημιουργία και δίνει τη δυνατότητα στην οικονομία και την ενθαρρύνει να παράγει νέο πλούτο.
Μόνο με την παραγωγή νέου πλούτου είναι δυνατό να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα» είπε ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Από την ελληνική κυβέρνηση έγινε μεγάλη παραχώρηση, η αναγνώριση γλώσσας και εθνικότητας, που θα μείνει ως ανεξάλειπτο και ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του τόπου.
Εμείς, μαζί με το όνομα, τους κάναμε και την αναγνώρισή τους ως μακεδονικό έθνος» τόνισε ο κ.Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης