Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρίδης (ΑΝΕΛ): Δεν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση – Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ

Σγουρίδης (ΑΝΕΛ): Δεν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση – Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ
Η σχέση των δύο προέδρων που συγκυβερνούν είναι άριστη υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ
Τη βεβαιότητα του ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει εξέφρασε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Σγουρίδης, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται οι ΑΝΕΛ να ψηφίσουν καμία πρόταση μομφής της ΝΔ.
«Η ΝΔ να μην πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν πρόταση μομφής.
Έχουν παρεξηγηθεί όσα δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης που ήθελε να αναδείξει την υποκρισία της ΝΔ» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Σγουρίδης, αναφέροντας πως «η σχέση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας, των δύο προέδρων που συγκυβερνούν, είναι άριστη.»
«Μπορώ να σας πω ότι έχουν άμεση επικοινωνία» είπε ο κ.Σγουρίδης.
Ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση για δημιουργία βάσεων σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, ο κ.Σγουρίδης είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέατρο».
«Είναι μια πραγματικότητα, ήδη η βάση των ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει απλώς δεν έχει ονομαστεί.
Η παραμονή των Stealth στη Λάρισα υπάρχει.
Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι ήδη μια πραγματικότητα» τόνισε ο κ.Σγουρίδης, ο οποίος στην ερώτηση αν όντως υπάρχει αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη ο κ. Σγουρίδης απάντησε «ναι, δεν υπάρχει βάση στην Αλεξανδρούπολη των ελικοπτέρων;»Κ
«Και αυτό γίνεται γιατί θα έρχεται το υγροποιημένο αέριο από τα σχιστολιθικά πετρώματα της Αμερικής και το lng (υγροποιημένο φυσικό αέριo) θα περνάει στον αγωγό για να πηγαίνει πάνω στα Βαλκάνια.
Δαιμονοποιούμε πράγματα που υπάρχουν.
Στο Βόλο δεν υπάρχει (σ.σ. αμερικανική βάση) αλλά θα μπορούσε να υπάρξει εν τοιαύτη περιπτώσει» τόνισε ο κ.Σγουρίδης, ο οποίος σχετικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδη ότι οι ΑΝΕΛ είναι ανοιχτοί στο να ψηφίσουν πρόταση μομφής της ΝΔ εάν αυτή αλλάξει στάση στο Σκοπιανό, είπε ότι ο κ.Τοσουνίδης έκανε μια υπόθεση εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης