Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας για περικοπή συντάξεων: Η κυβέρνηση ασκεί πολιτική με όρους χαρτοπαιξίας

Τζαβάρας για περικοπή συντάξεων: Η κυβέρνηση ασκεί πολιτική με όρους χαρτοπαιξίας
Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ουσιαστική ανάπτυξη με αυτήν την κυβέρνηση είπε ο κ.Τζαβάρας
Επίθεση στην κυβέρνηση ότι ασκεί πολιτική με όρους χαρτοπαιξίας εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας αναφερόμενος στο θέμα της περικοπής των συντάξεων με αφορμή και την αποστολή του προσχεδίου του προϋπολογισμού στις Βρυξέλλες.
«Εδώ και 3-4 μήνες τώρα η κυβέρνηση μας προετοιμάζει, είτε για το ενδεχόμενο τού να δεχθούν οι Βρυξέλλες το αίτημά της για περιορισμένη ακύρωση του μέτρου, για αναστολή της περικοπής των συντάξεων, είτε για την απόρριψη αυτού του αιτήματος και ανάλογα σχεδιάζει τα σενάρια, με βάση τα οποία θα διαμορφωθεί το προεκλογικό πολιτικό τοπίο.
Αν ήθελε η κυβέρνηση να αποδείξει ότι όλα αυτά που λέει περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια είναι αλήθεια, θα έπρεπε και θα εδικαιούτο να ψηφίσει την πρόταση που της είχαμε κάνει στη Βουλή για την ακύρωση αυτής της συγκεκριμένης περικοπής.
Όλα τα άλλα είναι μία φιλολογία, η οποία συνεχώς καλλιεργείται, γίνεται όλο και πιο έντονη ανάλογα με τα στοιχεία της επικαιρότητας που δεν αρέσουν στην κυβέρνηση, ενώ γίνεται πιο απαλή, αν έχουμε δεδομένα που της φτιάχνουν το προφίλ» είπε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Τζαβάρας.
«Με αυτήν την κυβέρνηση, ανάπτυξη ουσιαστική που τη χρειαζόμαστε για να μειωθεί αληθινά η ανεργία, να αυξηθούν τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων και να πάρει μια στροφή προς τη βιωσιμότητα το ασφαλιστικό σύστημα, δεν πρόκειται να δούμε ποτέ σε αυτή την περίοδο, γιατί αυτή η κυβέρνηση είναι ιδεολογικά αντίθετη με κάθε ανάπτυξη, που στηρίζεται στην ενεργοποίηση της πραγματικής, της ελεύθερης, της ανοιχτής οικονομίας» τόνισε ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, υποστήριξε ότι «εκεί που ήταν πρόβλημα μόνο το όνομα, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς με μία απίστευτη γενναιοδωρία αναγνώρισαν εκτός από το όνομα και εθνική υπόσταση στο κράτος των Σκοπίων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης