Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Έχουμε μια κυβέρνηση σκανδάλων – Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει πρώτα στις εκλογές

Αυγενάκης: Έχουμε μια κυβέρνηση σκανδάλων – Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει πρώτα στις εκλογές
Θέλουμε να αναδείξουμε τα σκάνδαλα που η κυβέρνηση θέλει να κρύψει είπε ο γραμματέας της ΝΔ
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο γραμματέας της ΝΔ, Λ.Αυγενάκης, ο οποίος κάνει λόγο για κυβέρνηση σκανδάλων, τονίζοντας ότι ο κ.Τσίπρας θα λογοδοτήσει πρώτα στις εκλογές.
«Έχουμε μια κυβέρνηση σκανδάλων που καβάλησε πάνω στο δήθεν ηθικό πλεονέκτημα και ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει πρώτα στις εκλογές.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί σκάνδαλα και θέλουμε να τα αναδείξουμε.
Ειδικά τώρα που είναι φανερή η στρατηγική τους στο τρίπτυχο λασπομαχία-παροχολογία-ανάδειξη ευρωπαϊκού προφίλ του αποκαμωμένου κυρίου Τσίπρα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Αυγενάκης.
Ο γραμματέας της ΝΔ αναφέρθηκε στο θέμα της ΔΕΠΑ, λέγοντας ότι «προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από γενικεύσεις και αστειάκια».
«Έχουμε πρώην διευθυντικό στέλεχος του κ. Λαυρεντιάδη τον κ. Κιτσάκο ο οποίος μετακινήθηκε στη ΔΕΠΑ και δεν προστάτευσε το δημόσιο συμφέρον.
Το χρέος της ΔΕΠΑ έφτασε στα 122 δισ και καθιέρωσε νέα μορφή εξόφλησης υποχρεώσεων και ανταλλαγή ακινήτων.
Ο εισαγγελέας τον κάλεσε και η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της» είπε ο κ.Αυγενάκης, αναφέροντας πως «θα διερευνηθούν όσα συνέβησαν το εξάμηνο Βαρουφάκη, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο».
«Είτε είναι το θέμα του αεροδρομίου είτε είναι η εξαγορά χρεοκοπημένης εταιρείας στα Σκόπια από τη ΔΕΗ, είτε πρόκειται για παραγγελίες εξοπλιστικών προγραμμάτων από τον κ. Καμμένο, είτε για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα.
Δεν βιαζόμαστε δεν θα μπούμε σε διαδικασία εκδικητικότητας, όταν αλλάξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα στηρίξουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και όποια υπόθεση έχει προκαλέσει ζημία στο Δημόσιο θα διερευνηθεί» είπε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι εκλογές πλησιάζουν.
«Οι εκλογές είναι κοντά και όλοι ξέρουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.
Είναι εξωπραγματικό να φτάσει αυτή η κυβέρνηση στο τέλος της τετραετίας.
Ότι πιάνει ο κ. Τσίπρας κάρβουνο γίνεται» υποστήριξε ο κ.Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης