Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παφίλης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους – Υπηρετούν το ίδιο σάπιο σύστημα

Παφίλης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους – Υπηρετούν το ίδιο σάπιο σύστημα
Μόνο με το ΚΚΕ μπορεί να κάνει τη διαφορά ο ελληνικός λαός υποστήριξε ο κ.Παφίλης
Δριμεία επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε κατά την τοποθέτηση του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2019 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης, ο οποίος υποστήριξε πως τα δύο αυτά κόμματα δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά υπηρετούν το ίδιο σάπιο σύστημα και τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές.
«Μόνο με το ΚΚΕ μπορεί να κάνει τη διαφορά ο ελληνικός λαός γιατί εμείς είμαστε δίπλα του στους αγώνες.
Με την αντιπαράθεση τους, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα θέλουν να εγκλωβίσουν το λαό σε ένα καινούριο δίπολο, που όμως το ζήσαμε και παλιότερα», ανέφερε ο κ. Παφίλης.
«Η στάση τους μοιάζει με θέατρο που αλλάζουν οι ηθοποιοί και το έργο παραμένει το ίδιο, γιατί κινούνται στην ίδια στρατηγική, η οποία δεν αφορά τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
Οι όποιες διαφορές έχουν στο "μείγμα" της πολιτικής τους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξανεμίζονται τελείως.
Είτε με το ένα ''μείγμα'', είτε με το άλλο, οι εργαζόμενοι ζουν χειρότερα.
Ούτε η αναπαλαίωση όμως χωράει πια, ούτε η καλλιέργεια αυταπατών», υπογράμμισε ο κ. Παφίλης, ο οποίος τόνισε ότι τη μεγαλύτερη ζημιά που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι προβάλει αυταπάτες για έναν ανθρώπινο καπιταλισμό ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έγινε πλυντήριο του ιμπεριαλισμού και των δολοφόνων των λαών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης