Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Οι Έλληνες να δουν πως θα ξεμπλέξουν με το ΣΥΡΙΖΑ, να μη φέρουν ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Οι Έλληνες να δουν πως θα ξεμπλέξουν με το ΣΥΡΙΖΑ, να μη φέρουν ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ
Ο διχασμός της κοινωνίας, το «όχι σε όλα» είναι μια παλαιοκομματική συνταγή εξουσίας είπε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση πως «οι Έλληνες πρέπει να δουν πώς θα ξεμπλέξουν με το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να φέρουν στα πράγματα νέα νέο ΣΥΡΙΖΑ» διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε δηλώσεις του, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, «πρέπει να ηττηθεί εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ και η νοοτροπία που τον έφερε στην εξουσία».
«Ο διχασμός της κοινωνίας, το «όχι σε όλα», «ο θάνατός σου, η ζωή μου», είναι μια παλαιοκομματική συνταγή εξουσίας, στην οποία καταφεύγουν εύκολα οι πολιτικοί.
Αυτή η συνταγή μπορεί να χτίζει καριέρες - αυτή τη φορά στη Νέα Δημοκρατία - αλλά στους Έλληνες φέρνει δυστυχία και οπισθοδρόμηση» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Απαντώντας στα ερωτήματα των πολιτών που είχαν κατακλύσει, παρά την έντονη βροχόπτωση, το 2ο ΚΑΠΗ Αλίμου, ο Σταύρος Θεοδωράκης στάθηκε ιδιαίτερα στην ψήφο των αποδήμων.
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μηχανεύεται τρόπους για να πετάξει στα σκουπίδια την ψήφο των Ελλήνων που έχουν φύγει τα χρόνια της κρίσης στο εξωτερικό.
«Η ψήφος των παιδιών μας και των φίλων μας που ζουν στα ξένα δεν μπορεί να είναι μισή ψήφος.
Είναι ολόκληρη και πρέπει να προσμετράται στο τελικό ποσοστό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα στις εκλογές» είπε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης