Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν τον Τσίπρα ως τσογλάνι και του υπόσχονται μεγαλεία

Λεβέντης: Οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν τον Τσίπρα ως τσογλάνι και του υπόσχονται μεγαλεία
Με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Τσίπρας έκανε προδοσία βλακείας υποστήριξε ο κ.Λεβέντης
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, τονίζοντας με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία».
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Λεβέντης τόνισε ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών «ο Τσίπρας έκανε προδοσία βλακείας, του το είπα κι εγώ μέσα στη Βουλή».
Ο κ.Λεβέντης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι του φέρθηκε ανήθικα και ύπουλα με αφορμή τα δημοσιεύματα την περίοδο κατά την οποία ήταν επί τάπητος το θέμα της απλής αναλογικής που εμφάνιζαν την Ένωση Κεντρώων ότι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στη στάση των βουλευτών που εγκατέλειψαν την Ένωση Κεντρώων ο κ.Λεβέντης είπε ότι «με πρόδωσαν από αχαριστία επειδή ο Τσίπρας ήθελε να περάσει τις Πρέσπες και ο Μητσοτάκης να δείξει ότι φυλλορροούμε για να δείξει ότι είμαστε όπως το Ποτάμι και καταρρέουμε».
Κληθείς να σχολιάσει την ένταξη πρώην βουλευτών και υπουργών του ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση ο κ.Λεβέντης τόνισε ότι «ο Τσίπρας τους λέει κλέφτες αλλά θέλει δίπλα του τους κλέφτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης