Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης: Η ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία διαπίστωσε ότι η ταύτιση της με τη Δεξιά την εξαφάνισε

Κυρίτσης: Η ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία διαπίστωσε ότι η ταύτιση της με τη Δεξιά την εξαφάνισε
Τα 4 χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβληθεί μόλις το ένα δέκατο της λιτότητας που έφεραν τα μνημόνια είπε ο κ.Κυρίτσης
Στην ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτσης, αναφέροντας πως «ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία διαπίστωσε τα τελευταία χρόνια ότι η ταύτισή της με τη δεξιά, την εξαφάνισε και βλέπουμε ότι προσπαθούν να πλησιάσουν λίγο την αφήγηση του ΣΥΡΙΖΑ».
«Αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, συμβαίνει και στην Ελλάδα» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Κυρίτσης, ο οποίος σχετικά με τις «μεταγραφές» πολιτικών προσώπων, τόνισε ότι «σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάζεται σε ατομική βάση».
«Είναι άλλο όταν έρχεσαι σε επαφή με έναν φορέα και άλλο με μια ατομική συνεργασία» υποστήριξε ο κ.Κυρίτσης, τονίζοντας ότι τα τέσσερα χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει επιβληθεί μόνο το ένα δέκατο της λιτότητας που έφεραν τα μνημόνια.
«Τα τέσσερα χρόνια λιτότητας, να πάρουμε ένα παράδειγμα, ήταν το ένα δέκατο της λιτότητας που επιβλήθηκε με τα προγράμματα διάσωσης, τα μνημόνια.
Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μέσα στους μνημονικούς καιρούς, φιλολαϊκές κυβερνήσεις έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πράγματα καλύτερα και το κάνουν.
Φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις και στις στοχεύσεις τους» υπογράμμισε ο κ.Κυρίτσης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών, τόνισε ότι πρόκειται για μια κατάσταση που συνεχίζεται εδώ και 40 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης