Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πικραμμένος σε Τσίπρα: Εσείς με φέρατε στη Βουλή - Θα ελεγχθούν οι αποφάσεις Θάνου

Πικραμμένος σε Τσίπρα: Εσείς με φέρατε στη Βουλή - Θα ελεγχθούν οι αποφάσεις Θάνου
Στην προσπάθεια Τσίπρα για εξομοίωσή του με τη κ. Θάνου, ο κ. Πικραμμένος ανέφερε, "υπάρχει τόση ομοιότητα όση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο"
Τον λόγο επί προσωπικού έλαβε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, προκειμένου να απαντήσει στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Στην προσπάθεια Τσίπρα για εξομοίωσή του με τη κ. Βασιλική Θάνου, ο κ. Πικραμμένος ανέφερε, "υπάρχει τόση ομοιότητα όση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο".
"Πρέπει να σας πω ότι πήγα στην θέση του συμβούλου του αείμνηστου πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1991 μετά από ερώτημα προς το Δικαστικό Συμβούλιο.
Ναι κύριε Τσίπρα αυτοί με επέλεξαν. Και έγινα Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας 19 χρόνια μετά, το 2009.
Κι αν σήμερα βρίσκομαι στην αίθουσα αυτή είναι γιατί εσείς με φέρατε κάνοντάς με πολιτικό πρόσωπο εκόντα άκοντα.
Δεν είχα  την βούληση να γίνω πολιτικό πρόσωπο αλλά με φέρατε, τι να κάνουμε".
Όσον αφορά την κ. Θάνου, υπογράμμισε τα εξής: "Υπάρχει όντως ένα πρόβλημα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Όμως  τι γίνεται όταν αυτός που πρέπει να είναι ο εγγυητής της Αρχής είναι αυτός που την παραβιάζει πρώτος; Τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση; Γιατί η κ. Θάνου πήρε αποφάσεις με ασφαλιστικά μέτρα  και δεν πήρε κανονικά αποφάσεις;
Η απάντηση είναι για να μη ελεγχθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Και γιατί κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τις πήρε παρά την αντίδραση των υπολοίπων μελών της Επιτροπής.
Η κ. Θάνου θα ελεγχθεί γι’ αυτό από την Ε.Ε. θα μπορούσα να πως πολλά περισσότερα αλλά σταματώ εδώ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης