Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης: Η δημοκρατική έκρηξη του 1981 δεν μπορεί να γίνει σήμερα όπως την εννοεί ο Τσίπρας

Σκανδαλίδης: Η δημοκρατική έκρηξη του 1981 δεν μπορεί να γίνει σήμερα όπως την εννοεί ο Τσίπρας
Αυτό που κάνει ο Τσίπρας είναι μια καρικατούρα, είναι μια προσπάθεια καθαρά επιφανειακή είπε ο κ.Σκανδαλίδης
Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα υποστήριξε το Σαββατοκύριακο – τόσο στην Κεντρική Επιτροπή όσο και στο φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ – εξαπέλυσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Κ. Σκανδαλίδης, επισημαίνοντας ότι η δημοκρατική έκρηξη του 1981 δεν μπορεί να γίνει σήμερα όπως την εννοεί ο κ.Τσίπρας.
«Εκείνο που έχει σημασία δεν είναι μονάχα τι πρεσβεύεις και λες ή πώς προσπαθείς να λεηλατήσεις έναν χώρο ή να μπεις ή να μετακινηθείς σε έναν χώρο, είναι να μπορείς να το κάνεις κιόλας από άποψη φυσιογνωμίας, θέσεων, γνώσεων, διαδικασίας, στρατηγικής κλπ που δεν έχει αυτά τα όπλα σε επάρκεια ο κ. Τσίπρας.
Όλα αυτά θα κριθούν στα επόμενα ένα με δύο χρόνια.
Άρα να έχει την υπομονή ο κ. Τσίπρας που βιάζεται να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί ο αντιπολιτευτικός του λόγος κάθε άλλο παρά συμβιβάζεται με μια σοσιαλδημοκρατική τέτοιου τύπου στροφή προς την κεντροαριστερά.
Αυτή τη στιγμή ο λόγος μας πρέπει από το προγραμματικό επίπεδο, όπου έχουμε μεγάλη επάρκεια, μην ξεχνάτε ότι πολλά από αυτά που λέγαμε τα αντέγραψαν και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, εμείς δεν είχαμε την επικοινωνιακή δυνατότητα να τα περάσουμε όταν τα διαμορφώναμε και τα καταθέταμε στη Βουλή, αλλά τώρα ο λόγος μας πρέπει να πάει από προγραμματικός σε ριζοσπαστικό, πολιτικό λόγο» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σκανδαλίδης.
«Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα και αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι μια καρικατούρα.
Είναι μια προσπάθεια καθαρά επιφανειακή.
Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του και για να έχει ο ίδιος έναν ρόλο στην επόμενη φάση, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που τον έφερε στην αντιπολίτευση» είπε ο κ.Σκανδαλίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης