Τελευταία Νέα
Πολιτική

Hλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση συνειδητά υποτίμησε το δεύτερο κύμα της πανδημίας

Hλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση συνειδητά υποτίμησε το δεύτερο κύμα της πανδημίας
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Νάσος Ηλιόπουλος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης» μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel.
«Σε αυτή τη χώρα έχουμε 11 εκατομμύρια ευθύνες πολιτών, αλλά το κυβερνητικό συμβούλιο δεν έχει καμία.
Ο κ. Κικίλιας, εξαφανισμένος οκτώ μήνες, βγήκε πριν μια εβδομάδα και αντί να μας πει τί θα κάνει για τις ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη, μιλούσε για opinion leaders και ατομική ευθύνη», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος και κάλεσε την κυβέρνηση «να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τη λειτουργία των σχολείων».
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σφοδρή κριτική στη ΝΔ για τη «συνειδητή υποτίμηση του δεύτερου κύματος της πανδημίας», λέγοντας μάλιστα ότι «οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εγκληματικές και αυτό το βλέπει και το βιώνει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας πλέον».
Ξεκαθάρισε όμως πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κάνει μικροπολιτική στη βάση των θυμάτων της πανδημίας και γι αυτό από την αρχή κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις.
Αντιθέτως υποστήριξε «η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνειδητά προβαίνει σε συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές γιατί ξεκάθαρα δεν πιστεύει στο δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης