Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το επικουρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ παραμένει απλήρωτο

ΣΥΡΙΖΑ: Το επικουρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ παραμένει απλήρωτο
Απλήρωτο παραμένει εν μέσω πανδημίας το επικουρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Την άμεση και οριστική λύση στο ζήτημα που αντιμετωπίζει το επικουρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ και αφορά στη μη καταβολή του μισθού για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο ζητούν με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Υγείας σαράντα επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έπειτα από πρωτοβουλία του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.
Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, «παρά τα κενά σε οργανικές θέσεις, μόνιμο και επικουρικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Δυστυχώς, από επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων EKAB Θεσσαλονίκης προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, που περιήλθε σε γνώση μας και δημοσιοποιήθηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, πληροφορηθήκαμε ότι το επικουρικό προσωπικό του Εθνικού Κέντρου δεν πρόκειται να λάβει τα δεδουλευμένα του για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο!
Το γεγονός αυτό αποτελεί ζήτημα επιβίωσης για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ τη στιγμή μάλιστα που διανύουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού».
Για το λόγο αυτό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον αρμόδιο Υπουργό να δώσει άμεση και οριστική λύση στο μείζον αυτό ζήτημα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι άνδρες και οι γυναίκες του ΕΚΑΒ την κρίσιμη αυτή περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης