Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για ανασχηματισμό: Μήνυμα σύγκρουσης με την κοινωνία

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για ανασχηματισμό: Μήνυμα σύγκρουσης με την κοινωνία
Ο Μητσοτάκης επέλεξε να επιβραβεύσει υπουργούς του για μια σειρά από εγκληματικά λάθη στην πανδημία είπε ο κ.Ηλιόπουλος
Τη θέση ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης στέλνει μήνυμα σύγκρουσης με την κοινωνία διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι η ΝΔ αρνήθηκε να ακούσει τις κραυγές των πολιτών για αλλαγές στην υγεία, στην οικονομία και στην παιδεία.
«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να επιβραβεύσει υπουργούς του για μια σειρά από εγκληματικά λάθη στην πανδημία όπου θρηνούμε πάνω από 5.000 θύματα, στην οικονομία που κλείνουμε το έτος με ύφεσης πάνω από 10%  αλλά και στο ζήτημα των σχολείων, όπου το μπάχαλο συνεχίζεται, ειδικά στην τηλεκπαίδευση» ανέφερε ο κ.Ηλιόπουλος.
«Πρόκειται για έναν ανασχηματισμό που δεν άκουσε την πραγματική κριτική της κοινωνίας, και που επιπλέον δίνει σήματα αυταρχισμού, όπως με την μετακίνηση του κ. Βορίδη στο ΥΠΕΣ που έχει πολύ συγκεκριμένο ακροδεξιό φιλοχουντικό παρελθόν, ο οποίος ζητούσε θεσμικά μέτρα για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά.
Στο, δε, υπουργείο Εργασίας η μετακίνηση του κ. Χατζηδάκη δίνει ξεκάθαρο σήμα επίθεσης στο ασφαλιστικό σύστημα, κόψιμο των συντάξεων για τους σημερινούς συνταξιούχους και χειροτέρευση των όρων συνταξιοδότησης για τους σημερινούς εργαζόμενους» τόνισε ο κ.Ηλιόπουλος.

Προειδοποίηση για σχολεία

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, τόνισε ότι τον πρώτο λόγο πρέπει να τον έχουν οι ειδικοί.
«Το άνοιγμα των σχολείων πρέπει να γίνει με ασφάλεια.
Δηλαδή το σύνολο των εκπαιδευτικών να βρεθεί στις τάξεις μόνο αν έχει αρνητικό τεστ, οι μαθητές πρέπει να αραιώσουν στα τμήματα, τα τεστ για εκπαιδευτικούς και μαθητές να συνταγογραφούνται...
Αν ανοίξουμε τα σχολεία όπως το κάναμε το Σεπτέμβρη, τώρα, στην καρδιά του χειμώνα, θα το πληρώσει ακριβά το σύνολο της κοινωνίας» επεσήμανε ο κ.Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης