Τελευταία Νέα
Πολιτική

Macron, Putin, πρίγκιπας Κάρολος στην Αθήνα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου!

Macron, Putin, πρίγκιπας Κάρολος στην Αθήνα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου!
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποστείλει αυτές τις τρεις επίσημες προσκλήσεις με αφορμή την κορυφαία εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την προσεχή 25η Μαρτίου
Σχετικά Άρθρα
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα έρθουν στη χώρα μας ο διάδοχος του χρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο Γάλλος πρόεδρος Macron και ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin.

Το παρασκήνιο


Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποστείλει αυτές τις τρεις επίσημες προσκλήσεις με αφορμή την εκδήλωση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την προσεχή 25η Μαρτίου με τη συμμετοχή των αρχηγών των κρατών που πολέμησαν στο Ναυαρίνο και εξασφάλισαν την ίδρυση του ελληνικού κράτους – της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.
Οι προσκλήσεις αφορούν τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της ημέρας, στις οποίες περιλαμβάνεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.
Η ιδέα για τη «συγχώνευση» της 25ης Μαρτίου με το Ναυαρίνο ανήκει στην πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης