Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Καμία παραβίαση μέτρων από το Μητσοτάκη στην Ικαρία – Σκεφτόμαστε κόφτη στα SMS

Γεωργιάδης: Καμία παραβίαση μέτρων από το Μητσοτάκη στην Ικαρία – Σκεφτόμαστε κόφτη στα SMS
Η απαγόρευση μετακίνησης από τις 18:00 το απόγευμα θα ισχύσει και το επόμενο Σαββατοκύριακο είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως δεν υπήρξε καμία παραβίαση των μέτρων από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του γεύματος του στην Ικαρία διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι όλο αυτό το θέμα που προέκυψε είναι επικοινωνιακό.
«Η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί σφόδρα την προσπάθεια του κύριου πρωθυπουργού.
Όμως τι κάνει εκεί πέρα ο Μητσοτάκης;
Είναι ένα δύσκολο ταξίδι που θέλει να δείξει ότι κανένα μέρος της ελληνικής επικράτειας δεν μένει χωρίς τη φροντίδα του πρωθυπουργού για το πρόγραμμα των εμβολιασμών.
Προσκαλείται από τον τοπικό βουλευτή που τυγχάνει να είναι γιατρός και πριν μία εβδομάδα όλοι επαινούσαμε τον κ. Στεφανάδη για την έρευνά του για την κολχικίνη.
Ανεβαίνει πάνω για δέκα λεπτά σε ένα τραπέζι με λίγα άτομα.
Δεν υπήρχε παραβίαση των μέτρων στην πραγματικότητα, επικοινωνιακό είναι» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης.

Ανοιχτό να βάλουμε κόφτη στα SMS

Την ίδια στιγμή μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί «κόφτης» στα μηνύματα που μπορεί να στέλνει κανείς στο 13033.
Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που φέρουν την κυβέρνηση να σκέφτεται να βάλει «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω SMS, ιδίως στους κωδικούς 2 και 6, που αφορούν τις αγορές και την άθληση, ο κ.Γεωργιάδης σημείωσε ότι όντως αυτό το σενάριο υπάρχει στο τραπέζι, αλλά ο ίδιος είναι αντίθετος και το θεωρεί πρακτικά ανεφάρμοστο.
Για τη λειτουργία του take away, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης λέγοντας πως αυτή ελήφθη μετά από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, της οποίας η συνεδρίαση τελείωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής, αλλά θα έπρεπε να υλοποιηθεί από το πρωί του Σαββάτου.
Όπως είπε, «όμως, όταν κληθήκαμε να την εφαρμόσουμε, είδαμε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και μέσα σε λίγες ώρες αποφασίσαμε να την ακυρώσουμε αντιδρώντας άμεσα».
Ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα θα ισχύει και το επόμενο Σαββατοκύριακο, αναφέροντας πως από εκεί και πέρα θα συνεκτιμηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα αυτής της εβδομάδας και θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη συνέχεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης