Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης κάνει κορωνο-πάρτι, όταν επιβάλλει 8 ώρες καραντίνα

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης κάνει κορωνο-πάρτι, όταν επιβάλλει 8 ώρες καραντίνα
Η ΝΔ οφείλει να απαντήσει όχι σε εμάς αλλά στους ίδιους τους πολίτες υποστήριξε ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για το γεύμα στην Ικαρία εξαπολύει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «την ώρα που επιβάλουν στους πολίτες 8 ώρες δουλειά, 8 ώρες καραντίνα, 8 ώρες ύπνο, ο κ. Μητσοτάκης κάνει κορωνοπάρτι».
«Την ώρα που η κυβέρνηση μας επιβάλει 8 ώρες δουλειά, 8 ώρες καραντίνα, 8 ώρες ύπνο, τη μέρα που επιβλήθηκε το lockdown από τις 18:00 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός επιλέγει να στείλει λάθος σήμα με την επίσκεψή του στην Ικαρία.
Η αλαζονική συμπεριφορά του κορυφώθηκε με το «κορωνοπάρτι» στο σπίτι του νεοδημοκράτη βουλευτή» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Ηλιόπουλος, αναφέροντας πως «η ΝΔ οφείλει να απαντήσει όχι σε εμάς, αλλά στους ίδιους τους πολίτες, που αν έκαναν αντίστοιχο γεύμα σπίτι τους θα πλήρωναν πρόστιμα και θα ήταν πρώτο θέμα».
«Φυσικά το συγκεκριμένο θέμα δεν το ανέδειξαν τα μέσα ενημέρωσης αλλά τα social media - και αυτό δείχνει και πώς αντιμετωπίζεται ο δημόσιος διάλογος στη χώρα.
Είναι και θέμα δημοκρατίας» τόνισε ο κ.Ηλιόπουλος.

Δειλά τα μέτρα για την οικονομία

Αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ.Σταϊκούρας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «μέτρα δειλά, μέτρα που έρχονται αργά και που δεν ικανοποιούν τους πολίτες που βιώνουν το πρόβλημα της κρίσης».
«Η κυβέρνηση συνεχίζει τον ίδιο αποτυχημένο δρόμο» είπε ο κ.Ηλιόπουλος, ο οποίος επανέλαβε την ανάγκη «να ληφθούν τώρα γενναία μέτρα, διαφορετικά μακροπρόθεσμα θα πληρώσουμε το κόστος».

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ.Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στην πρόταση οικονομικής πολιτικής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
«Οι τέσσερις βασικοί άξονες της οικονομικής μας πρότασης είναι η πλήρης κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος στο σύνολο των πληττόμενων κλάδων, η απομάκρυνση από τη λογική της επιστρεπτέας προκαταβολής και η θεσμοθέτηση της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης προς τις επιχειρήσεις, διαγραφή μέρους του ιδιωτικού χρέους και ρύθμιση σε δόσεις για το υπόλοιπο και η κατάργηση του πτωχευτικού νόμου», τόνισε ο Ν. Ηλιόπουλος, καλώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη να προβεί σε αντίστοιχα μέτρα.
«Από την πρώτη στιγμή αποδείξαμε ότι στη συνθήκη της πανδημίας μας ενδιαφέρει η στήριξη της κοινωνίας, με προτάσεις που αφορούν στο υγειονομικό και το οικονομικό σκέλος», επεσήμανε, υπενθυμίζοντας και τη «ριζοσπαστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για ένα μεγάλο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού με κρατική επιδότηση ύψους 700 εκατ. ευρώ, προκειμένου να στηριχθεί η τουριστική περίοδος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης