Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Έναν χρόνο μετά το lockdown του Μαρτίου, είμαστε εκεί που ξεκινήσαμε

Γεροβασίλη: Έναν χρόνο μετά το lockdown του Μαρτίου, είμαστε εκεί που ξεκινήσαμε
Έχοντας χάσει στο ενδιάμεσο χιλιάδες συμπολίτες μας είπε η κα.Γεροβασίλη
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση ότι έναν χρόνο μετά το γενικευμένο lockdown του περασμένου Μαρτίου είμαστε στο ίδιο σημείο έχοντας στο ενδιάμεσο χάσει χιλιάδες συμπολίτες μας διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.
«Όταν φτάνεις σε ένα οριακό σημείο και όταν κινδυνεύουν ζωές και όταν το ΕΣΥ φτάνει στα όρια των αντοχών του, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή, η λύση του κλείνω τους πολίτες στα σπίτια, μπορεί να χρειάζεται, να είναι απαραίτητη.
Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι ξεκινήσαμε τον Μάρτιο με ένα γενικευμένο lockdown και έναν χρόνο μετά είμαστε εκεί που ξεκινήσαμε με ενδιάμεσα να έχουμε χάσει χιλιάδες συμπολίτες μας.
Αυτή είναι η εικόνα» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Γεροβασίλη, επισημαίνοντας πως είναι «αυτάρεσκο να λέει κάποιος ότι τα πήγαμε καλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»
Ερωτηθείσα για τη ρητορική της Τουρκίας και του προέδρου Erdogan απέναντι στην Ελλάδα, η κα.Γεροβασίλη σημείωσε ότι «το χειρότερο είναι ότι τείνει να συνηθιστεί αυτή η πολεμική ρητορική εκ μέρους της Τουρκίας».
«Όσο πλησιάζουμε στον δεύτερο γύρο των διερευνητικών, που όλοι γνωρίζουμε ποια θέματα θέλει να βάλει στην ατζέντα ο Erdogan, προφανώς οι επιθέσεις γίνονται σκληρότερες» υποστήριξε η κα.Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης