Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Σε ποια άλλη χώρα συζητούν με τέτοιο πάθος στη Βουλή υπέρ του τρομοκράτη;

Ντόρα Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Σε ποια άλλη χώρα συζητούν με τέτοιο πάθος στη Βουλή υπέρ του τρομοκράτη;
Η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε εκδικείται, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη 
Σχετικά Άρθρα

Την δική της θέση για τα όσα λαμβάνουν χώρα στον δημόσιο διάλογο αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, εκφράζει με οργή η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ, αφού εξήγησε πώς για την ίδια είναι ένα δύσκολο θέμα, επεσήμανε ότι "η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε εκδικείται, οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους και ισχύουν τη συγκεκριμένη περίπτωση για όλους".

Για όσα διαδραματίστηκαν στην Βουλή 

Εν συνεχεία πρόσθεσε, με εμφανή ενόχληση για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή:
"Αυτό που δεν αντέχω να μην το πω, διότι είχα αποφασίσει να κλείσω το στόμα μου είναι ότι η η χθεσινή (23/2) εικόνα συναδέλφων στη Βουλή, όχι νεαρών παιδιών, αλλά ανθρώπων, ο ένας πρόεδρος της Βουλής και η άλλη καθηγήτρια πανεπιστημίου, περίπου συνομήλικοι, που μιλούσαν με τέτοιο πάθος, με έκανε να αναρωτιέμαι αν θα περίμεναν και απάντηση με το ίδιο πάθος από όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους από τον Δημήτρη Κουφοντίνα".
"Να συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία υπάρχει ακόμα η συζήτηση περί τρομοκρατίας και άρα κάτι συμβαίνει, διότι δεν υπάρχει πιο φασιστική αντίληψη από αυτή που λέει ότι εγώ θα αποφασίσω να ζήσω ή αν θα πεθάνεις", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για να συμπληρώσει:
"Δεν υπάρχει συζήτηση παρόμοια σε κανένα κοινοβούλιο άλλης χώρας…
Σε ποιο άλλο Κοινοβούλιο έχουν βγει άνθρωποι και έχουν πει αυτά τα πράγματα… όπου περίπου εμφανίζεται… τέλος πάντων… λοιπόν, ας σταματήσω τώρα… έχω μεγαλύτερη φόρτιση απ’ ό,τι χρειάζεται…".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης