Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής απαντά στον Κοντογιαννόπουλο

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής απαντά στον Κοντογιαννόπουλο
Οι φυλακές Δομοκού είναι τιμωρία μόνο για τον Κουφοντίνα και όχι για τις δεκάδες καταδικασμένων για την Χρυσή Αυγή με λευκό ποινικό μητρώο, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Κοντογιαννόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί το αίτημα Κουφοντίνα γιατί τότε θα ζητούσε τα ίδια και ο Μιχαλολιάκος.
Πέρα από το τερατώδες της συγκρίσεως των πολλών καταδικών σε ισόβια για δολοφονίες με μία πρωτόδικη άδικη απόφαση, χρειάζεται πολύ θράσος για να τα λέει αυτά ο Κοντογιαννόπουλος.
Γιατί;
Γιατί ήταν ο Υπουργός Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας όταν το κόμμα του διέταξε τα μέλη του να κάνουν επανακατάληψη των σχολείων με αποτέλεσμα την δολοφονία Τεμπονέρα από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Με την ίδια λογική, που εγώ καταδικάστηκα, χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, θα έπρεπε να έχει καταδικαστεί για την δολοφονία Τεμπονέρα και ο Κοντογιαννόπουλος, όμως δεν τον ενόχλησε κανείς ούτε αυτόν ούτε κανένα ηγετικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας…
Φαίνεται πως η δικαιοσύνη λειτουργεί όχι απλά μονόπλευρα, αλλά κυνικά άδικα για όσους είναι ενάντια στο Σύστημα και δεν αποτελούν εκλεκτό μέλος της εγκληματικής οργανώσεως, που εξουσιάζει την χώρα εδώ και δεκαετίες.
Και ένα τελευταίο ερώτημα προς άπαντες αριστερούς και δεξιούς:
Οι φυλακές Δομοκού είναι τιμωρία μόνο για τον Κουφοντίνα και όχι για τις δεκάδες καταδικασμένων για την Χρυσή Αυγή με λευκό ποινικό μητρώο; αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης