Πολιτική

Η απάντηση Χρυσομάλλη (ΝΔ) μετά τα πρόστιμα: Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων

Η απάντηση Χρυσομάλλη (ΝΔ) μετά τα πρόστιμα:  Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων
Ο κ. Χρυσομάλλης είχε ραντεβού με έναν δημοσιογράφο τις βραδινές ώρες σε ξενοδοχείο και διήρκησε έως και τις 23:00 το βράδυ, με τον γαλάζιο βουλευτή να λαμβάνει δύο πρόστιμα, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας
Σχετικά Άρθρα

Διευκρινίσεις μετά τα δύο πρόστιμα και την αυστηρή επίπληξη που έλαβε για παράβαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, έδωσε ο γαλάζιος βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης.
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Χρυσομάλλης επισημαίνει πως από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρεί απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού.
Σχετικά με το επίμαχο περιστατικό που προκάλεσε αντιδράσεις χτες (4/3), δηλαδή την συνάντησή του με δημοσιογράφο, ο κ. Χρυσομάλλης διαμηνύει πως «έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021».
Πάντως, όπως λέει: «αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση»

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως χτες (4/3), σύμφωνα με την κυβέρνηση, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο βουλευτής είχε παραβιάσει τα μέτρα κατά της COVID-19, με αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης δύο διοικητικών προστίμων αλλά και μιας αυστηρής επίπληξης από το κόμμα για τη συμπεριφορά του.
Ο κ. Χρυσομάλλης είχε ραντεβού με έναν δημοσιογράφο τις βραδινές ώρες σε ξενοδοχείο και διήρκησε έως και τις 23:00 το βράδυ, με τον γαλάζιο βουλευτή να λαμβάνει δύο πρόστιμα, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης