Πολιτική

Πέτσας από τις σεισμόπληκτες περιοχές: Οι υποδομές και η κοινωνική προστασία είναι οι στόχοι μας

tags :
Πέτσας από τις σεισμόπληκτες περιοχές: Οι υποδομές και η κοινωνική προστασία είναι οι στόχοι μας
"Θέλουμε να βρεθεί και να υπάρξει αξιοπρεπής στέγη για τους κατοίκους και ήδη ήρθαν, κι εδώ στο Ζάρκο, τα τροχόσπιτα", δήλωσε ο Στ. Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στ. Πέτσα, στις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό περιοχές.
Ο κ. Πέτσας συμμετείχε σε σύσκεψη στο Ζάρκο και λίγο πριν αναχωρήσει μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «βρισκόμαστε στο Ζάρκο και προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο για να απαλύνουμε τον πόνο των κατοίκων. Οι υποδομές και η κοινωνική προστασία είναι οι στόχοι μας. Θέλουμε να βρεθεί και να υπάρξει αξιοπρεπής στέγη για τους κατοίκους και ήδη ήρθαν, κι εδώ στο Ζάρκο, τα τροχόσπιτα».
Υπογράμμισε ότι «βρήκαμε τον χώρο όπου θα στηθούν οι οικίσκοι. Επίσης, εδώ στο Ζάρκο είδα ότι είναι επαρκής η σίτιση και σε όλο το δήμο Φαρκαδόνας έχουμε τις απαραίτητες ποσότητες φαγητού για τον κόσμο».
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, δήλωσε ότι «το δημοτικό σχολείο που έπαθε ζημιές θα στεγαστεί στο κτίριο του παλιού γυμνασίου Ζάρκου. Κάναμε αυτοψία και είναι σε άριστη κατάσταση, το υπουργείο Παιδείας θα κρίνει πότε θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης