Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συμμετοχή Σακελλαροπούλου σε διαδικτυακές εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Συμμετοχή Σακελλαροπούλου σε διαδικτυακές εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Σε διαδικτυακές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό αύριο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, θα συμμετέχει η Αικ. Σακελλαροπούλου

Σε σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων, με αφορμή τον εορτασμό αύριο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, θα συμμετέχει τη Δευτέρα 8/3 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικ. Σακελλαροπούλου.
Ειδικότερα, η Σακελλαροπούλου θα συμμετάσχει το πρωί της Δευτέρα 8/3, στις 10:00, σε διαδικτυακή επικοινωνία με μαθήτριες και μαθητές επτά σχολείων από όλη την Ελλάδα με θέμα «Πως βλέπουν τον ρόλο της γυναίκας μέσα από τον περίγυρό τους. Από το σχολείο, τις παρέες τους, την οικογένειά τους».
Ακολούθως, στις 16:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει διαδικτυακή ομιλία στην εκδήλωση με θέμα "Women in the Era of the Pandemic", που διοργανώνει το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Τέλος, το απόγευμα της Δευτέρας 8/3, στις 18:00, η κ. Σακελλαροπούλου θα μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων, στην Κοινή ειδική συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα «Ημέρα για τα δικαιώματα των Γυναικών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης