Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Κοντοζαμάνη στην υγειονομική μονάδα του Ελληνικού Στρατού στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Τι δήλωσε

Επίσκεψη Κοντοζαμάνη στην υγειονομική μονάδα του Ελληνικού Στρατού στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Τι δήλωσε
"To ΕΣΥ στέκεται όρθιο και παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας", δήλωσε ο Β. Κοντοζαμάνης

Επίσκεψη στην υγειονομική μονάδα του Ελληνικού Στρατού, η οποία σταθμεύει στο Θριάσιο Νοσοκομείο, πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Β. Κοντοζαμάνης.
Στο νοσοκομείο σταθμεύει Κινητό Χειρουργείο Εκστρατείας και μια πλήρως στελεχωμένη προνοσοκομειακή μονάδα του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να επικουρήσει το νοσοκομείο σε περίπτωση βιομηχανικού ατυχήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Δήλωση Κοντοζαμάνη

«Βρισκόμαστε σήμερα στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου, για μια ακόμη φορά, θέλω να τονίσω ότι κατά τη μετατροπή του νοσοκομείου σε νοσοκομείο για τη διαχείριση μόνο των κρουσμάτων κορωνοϊού, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής», δήλωσε ο κ. Κοντοζαμάνης μετά το πέρας της επίσκεψης.
Το νοσοκομείο, πρόσθεσε, «έχει το προσωπικό και τις υποδομές να αντιμετωπίσει πλήρως οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρήζει άμεσης παροχής βοήθειας. Το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες του και όλο το υγειονομικό προσωπικό, τα μη επείγοντα περιστατικά τα διακομίζει σε εφημερεύοντα νοσοκομεία. Τα Κέντρα Υγείας της Ελευσίνας και των Μεγάρων λειτουργούν, πλέον, σε 24ωρη βάση, ακόμη και τις ημέρες που το Θριάσιο νοσοκομείο ήταν σε εφημερία. Επίσης, σταθμεύει στο χώρο του Θριάσιου νοσοκομείου ένα Κινητό Χειρουργείο Εκστρατείας και μια Μονάδα Προνοσοκομειακής Φροντίδας του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να επικουρήσει το νοσοκομείο, σε περίπτωση που υπάρξει στην περιοχή βιομηχανικό ατύχημα. Γνωρίζουμε όλοι ότι η περιοχή έχει μεγάλες βιομηχανίες και χιλιάδες προσωπικό».
Ακόμη, υπογράμμισε ότι «το ΕΣΥ στέκεται όρθιο και παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες σε όλους τους συμπολίτες μας» και δεν εξαιρούνται οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής».
Τέλος, ο κ. Κοντοζαμάνης ευχαρίστησε « στο πρόσωπο του διοικητή του Στρατιωτικού νοσοκομείου 401, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που μαζί με όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και όλους τους υγειονομικούς σε όλη την Ελλάδα, δίνουμε την ύστατη μάχη σ΄ αυτήν τη στιγμή, για να νικήσουμε την πανδημία. Θα τα καταφέρουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης