Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως: Παράταση σχολικού έτους – Χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις – Πανελλήνιες στις 14/6

Κεραμέως: Παράταση σχολικού έτους – Χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις – Πανελλήνιες στις 14/6
Έως τις 25/6 τα μαθήματα σε δημοτικά, νηπιαγωγεία – Έως 11/6 τα γυμνάσια και τα λύκεια
Σχετικά Άρθρα

Την παράταση του σχολικού έτους αλλά και τη ματαίωση των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Συγκεκριμένα, η κα.Κεραμέως ανακοίνωσε την παράταση του σχολικού έτους κατά δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως γυμνάσια και λύκεια θα λειτουργούν έως τις 11/6 και ότι νηπιαγωγεία και δημοτικά θα είναι ανοιχτά έως τις 25/6.
Παράλληλα, η κα.Κεραμέως υπογράμμισε πως ματαιώνονται οι προαγωγικές και οι απολυτήριες εξετάσεις, αναφέροντας πως ο βαθμός θα προκύπτει από το μέσο όρο της βαθμολογίας του πρώτου και του δεύτερου 4μηνου, ενώ οι Πανελλαδικές εξετάσεις αναμένεται να αρχίσουν στις 14 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 15 για τα Επαγγελματικά.
Επιπλέον, η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων θα επιστρέψουν στα σχολεία τους στις 10/5,
Όπως είπε η υπουργός, στα μέτρα προστασίας και πρόσληψης θα ισχύει το self test 2 φορές την εβδομάδα για όλους τους μαθητές , εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό των σχολείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης