Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα απολογία από τον Γιάννο Παπαντωνίου - Δεν του επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος

Νέα απολογία από τον Γιάννο Παπαντωνίου - Δεν του επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος
Συμπληρωματική απολογία έδωσε στην ειδική ανακρίτρια ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου
Σχετικά Άρθρα

Συμπληρωματική απολογία έδωσε στην ειδική ανακρίτρια ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου για την υπόθεση του εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού για την οποία έχει κατηγορηθεί.
Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου δήλωσε πως δεν του επιβλήθηκε κανένας όρος, γεγονός που κατά την άποψη του σηματοδοτεί, πως «η δικαιοσύνη αρχίζει πια να λειτουργεί ανεξάρτητα με βάση τον νόμο και με βάση τη δικογραφία».
Ο πρώην υπουργός ο οποίος έχει κριθεί και προσωρινά κρατούμενος στο παρελθόν όπως και η σύζυγός του, αρνείται την κατηγορία, ενώ αντιμετωπίζει και άλλη δικαστική εμπλοκή που σχετίζεται με την πώληση ιδιόκτητου ακινήτου στη Σύρο, πώληση που ελέγχεται δικαστικά ως εικονική, κάτι που επίσης ο Γιάννος Παπαντωνίου αρνείται.
Ο δικηγόρος του κ. Παπαντωνίου Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Πλήττετε το κράτος δικαίου όταν ασκούνται ποινικές διώξεις σε βάρος πολιτών για το αδίκημα της δωροδοκίας όπου ψάχνονται και δεν υπάρχουν οι άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται ότι δωροδόκησαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης