Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης: Απέναντι στο δυστοπικό μεσαίωνα της κυβέρνησης να δώσουμε όλοι αύριο (6/5) μια μαζική απάντηση

Κριθαρίδης: Απέναντι στο δυστοπικό μεσαίωνα της κυβέρνησης να δώσουμε όλοι αύριο (6/5) μια μαζική απάντηση
Ο κ. Κριθαρίδης υπογραμμίζει επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης κιόλας, πέρα από τον εργασιακό μεσαίωνα, εξήγγειλε και κεφαλαιοποιητικό-ασφαλιστικό για τις επικουρικές συντάξεις, με τη μείωση τους να είναι δεδομένη με το 5ο μνημόνιο

Αρνητικά σχολιάζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό, κάνοντας λόγο για εργασιακό μεσαίωνα και μείωση των συντάξεων. 
Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός μας κάλεσε σήμερα «να προσαρμόσουμε την αγορά εργασίας στη χώρα στον 21ο αιώνα», ενώ εξήγγειλε και νέα μεταρρύθμιση για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό σύστημα.
Προσθέτει ότι: «ανακυκλώνοντας τα ήδη γνωστά επιχειρήματα της Κυβέρνησης για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας από τους εργαζόμενους που θα δουλεύουν παραπάνω υπερωρίες και μάλιστα απλήρωτες, αλλά θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο!
Που θα δουλεύουν ακόμα και τις Κυριακές, αλλά θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο!
Που θα έχουν το δικαίωμα να «αποσυνδέονται» από την εργασία τους και γενικότερα να μην πέφτουν θύματα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, αλλά χωρίς επιθεώρηση εργασίας, μιας και η Κυβέρνηση κατ' εντολή της τρόικας και της ολιγαρχίας την έχει εξαφανίσει!
Και που θα βρουν «νέες και καλές δουλειές», προφανώς ως ενοικιαζόμενοι ή εργολαβικοί εργαζόμενοι σε κάποιο καζίνο ή τίποτα ορυχεία χρυσού».
Ο κ. Κριθαρίδης υπογραμμίζει επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης κιόλας, πέρα από τον εργασιακό μεσαίωνα, εξήγγειλε και κεφαλαιοποιητικό-ασφαλιστικό για τις επικουρικές συντάξεις, με τη μείωση τους να είναι δεδομένη με το 5ο μνημόνιο. Απέναντι σε αυτόν τον συνολικό, δυστοπικό μεσαίωνα της Κυβέρνησης, να δώσουμε όλοι αύριο στις 11, στην Κλαυθμώνος, μια μαζική απάντηση»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης