Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργαντάς: Τέλος τα sms από τις 15/5 – Πάνω από 100.000 εμβολιασμοί ημερησίως

Γεωργαντάς: Τέλος τα sms από τις 15/5 – Πάνω από 100.000 εμβολιασμοί ημερησίως
Εντός του Ιουνίου θα μπορούμε να μιλάμε για ουσιαστικό και ισχυρό τείχος ανοσίας είπε ο κ.Γεωργαντάς
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως βούληση της κυβέρνησης είναι να σταματήσει η χρήση του SMS από τις 15 Μαΐου διατύπωσε, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.
«Με την κατάργηση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το άνοιγμα του τουρισμού θα σταματήσει και η χρήση του SMS» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργαντάς, ο οποίος ωστόσο επεσήμανε ότι σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις επί του ζητήματος.
Όσον αφορά τους εμβολιασμούς, ο κ.Γεωργαντάς εκτίμησε ότι στο εξής θα γίνονται πάνω από 100.000 εμβολιασμοί την ημέρα, ενώ υποστήριξε ότι εντός του Μαΐου θα λειτουργήσουν συνολικά περί τα 1200 εμβολιαστικά κέντρα.
Επιπλέον, υπενθύμισε πως χθες άνοιξε η πλατφόρμα ενδιαφέροντος για τους ιδιωτικούς φορείς υγείας εκτιμώντας πως γύρω στις 20 Μαΐου θα μπορούν να ξεκινήσουν να εμβολιάζονται όσοι εργάζονται σε αυτούς, ενώ έκανε λόγο για πάνω από 5,5 εκ εμβολιασμούς μέχρι το τέλος Μαΐου.
«Μέσα στον Ιούνιο νομίζω πραγματικά ότι θα μπορούμε να μιλάμε για τις συνθήκες που θα επιτρέπουν να πούμε για ουσιαστικό και ισχυρό τείχος ανοσίας» υπογράμμισε ο κ.Γεωργαντάς, ο οποίος τόνισε πως ο προγραμματισμός είναι τον Ιούνιο να μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης