Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Παντελώς προσχηματική η συγγνώμη Πατέλη - Η κυβέρνηση υποτιμά τη νεολαία

ΣΥΡΙΖΑ: Παντελώς προσχηματική η συγγνώμη Πατέλη - Η κυβέρνηση υποτιμά τη νεολαία
«Ηκαθυστερημένη συγγνώμη του κ. Πατέλη, που θεωρεί ότι όσοι νέοι επιλέγουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους είναι τεμπέληδες, είναι παντελώς προσχηματική», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

«Παντελώς προσχηματική» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συγγνώμη που ζήτησε ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης σχετικά με τη δήλωσή του για τους κατόχους διδακτορικού.
Σε σχόλιο, το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι «η καθυστερημένη συγγνώμη του κ. Πατέλη, που θεωρεί ότι όσοι νέοι επιλέγουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους είναι τεμπέληδες, είναι παντελώς προσχηματική.
Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει εδώ και δύο χρόνια με τα πεπραγμένα της την αντίληψη που έχει για τους νέους και τους επιστήμονες της χώρας.
Πρώτα υποτίμησαν τα πιο μορφωμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας με το φιάσκο του σκοιλ-ελικικού.
Στη συνέχεια για μήνες συκοφάντησαν τη νεολαία που εργάζεται και σπουδάζει κάνοντας λόγο για «ανεύθυνους που διασπείρουν τον κορωνοϊό.
Μετά αποφάσισαν εν μέσω πανδημίας να πετάξουν 25.000 δεκαοχτάχρονους εκτός πανεπιστημίων για να έχουν πελατεία τα κολέγια.
Και τώρα προωθούν ένα νομοσχέδιο που θα καταργεί το οκτάωρο και τους καταδικάζει να δουλεύουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, χωρίς κανέναν έλεγχο της αυθαιρεσίας».
Καταλήγοντας,ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης