Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Κάναμε λάθος για τη φαρμακευτική κάνναβη - Θετική η συμβολή Καρανίκα

Γεωργιάδης: Κάναμε λάθος για τη φαρμακευτική κάνναβη - Θετική η συμβολή Καρανίκα
Λάθος κάναμε ως ΝΔ το 2018, είπε ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης 

Για λάθος της παράταξής του σχετικά με τη φαρμακευτική κάνναβη πριν από μερικά χρόνια, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ μάλιστα έδωσε εύσημα στον Νίκο Καρανίκα, στενό σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018.
Δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο με αυτό» ανέφερε αρχικά από το βήμα της Βουλής
«Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος καινα προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου.
Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης» ανέφερε ακόμη.
Παράλληλα, σημείωσε πως: «η δική μας ιδεολογία έχει πολύ μεγάλη δύναμη, δεν έχουμε πρόβλημα να παραδεχθούμε το λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.
Στη πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανέναν μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή».
Επίσης, αναγνώρισε και την θετική συμβολή του Νίκου Καρανίκα στο όλο ζήτημα.
«Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα.
Έχουμε διαφορές, έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο στη περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης θέλω να είμαι ειλικρινής: η παρουσία του ήταν θετική και τον τιμάει το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτή», κατέληξε.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Κουμουνδούρου χαιρέτισε την τοποθέτηση του Άδ. Γεωργιάδη έστω «και με μεγάλη καθυστέρηση».
«Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία» κατέληξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης