Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Μόνο οριζοντίως θα φύγω από την Κεντροαριστερά - Μουσίτσες όσοι λένε ότι θα πάω στη Δεξιά

Λοβέρδος: Μόνο οριζοντίως θα φύγω από την Κεντροαριστερά - Μουσίτσες όσοι λένε ότι θα πάω στη Δεξιά
Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτηρίζει «μουσίτσες» όσους διακινούν σενάρια μετακίνησης του στη ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Τα σενάρια μετακίνησης του στη Δεξιά απορρίπτει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ξεκαθαρίζοντας πως «μόνο οριζοντίως θα φύγω από την κεντροαριστερά».
«Όποια μουσίτσα το λέει αυτό σημαίνει ότι δεν εκτιμά τον εαυτό του δεν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει δεύτερος πόλος εξουσίας, και επειδή δεν το πιστεύει, πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε επιλογή στα δύο μεγαλύτερα κόμματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ).
Έχει δυνατότητα να γίνει πόλος εξουσίας το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε μιλώντας στον Θέμα 104,6 σχετικά με το ενδεχόμενο μετακίνησης του στη ΝΔ.
Για τα εσωκομματικά είπε ότι τον Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου υπογραμμίζοντας, ότι ο ίδιος θα δώσει τη μάχη του και ελπίζει να κερδίσει.
Επιπλέον, όπως είπε «το κόμμα πρέπει να αλλάξει πρόεδρο, να αλλάξει νοοτροπία για το με ποιον πρέπει να πάει σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να μην θες ούτε να συγκυβερνήσεις αλλά ούτε και να μεγαλώσεις και σ' αρέσει η ακινησία λέγοντας ότι όποιος λέει για εσωτερικά θέματα προκαλεί την εσωστρέφεια ξεχνώντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα ανοιχτών συγκρούσεων όλα τα χρόνια του».
Επιπλέον, επανέλαβε τη θέση που είχε παρουσιάσει και στο μανιφέστο της υποψηφιότητας του για αυστηρότερο πλαίσιο στη μεταναστευτική πολιτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης