Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Προνόμια σε όσους εμβολιάζονται – Στα μέσα του Ιουνίου οι αποφάσεις

Πέτσας: Προνόμια σε όσους εμβολιάζονται – Στα μέσα  του Ιουνίου οι αποφάσεις
Στα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, σύμφωνα με τον Στ. Πέτσα

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας», ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
Ο κ. Πέτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ επισήμανε πως εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια, πλέον πρέπει να δοθούν κίνητρα στους εμβολιασμένους.
Μάλιστα, ανέφερε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα.
Εκτίμησε ότι στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.
Σε ό,τι αφορά τα προνόμια για όσους εμβολιάζονται, μίλησε για μεγαλύτερη κίνηση ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν και παρόμοιες ελευθερίες.

Περί εμβολιασμών

Περαιτέρω, ο κ. Πέτσας κάνοντας αναφορά στα εμβολιαστικά κέντρα, είπε ότι αρχικά είχε γίνει λόγος για 1018 και πλέον, έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό.
Ο ίδιος τόνισε ακόμη ότι είναι καλύτερο να κάνεις το πιο γρήγορο εμβόλιο παρά να περιμένεις την πιο εξεζητημένη επιλογή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης