Τελευταία Νέα
Πολιτική

KKE: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης να φέρει το αντεργατικό νομοσχέδιο σε μέρα πανελληνίων

KKE: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης να φέρει το αντεργατικό νομοσχέδιο σε μέρα πανελληνίων
Σχόλιο του ΚΚΕ για την αγωγή της υπουργού Παιδείας κατά της αυριανής απεργίας
Σχετικά Άρθρα

Τεράστιες ευθύνες στην κυβέρνηση καταλογίζει το ΚΚΕ σχετικά με την ψήφιση αύριο Τετάρτη 16/6 του εργασιακού νομοσχεδίου στη Βουλή.
«Τεράστιες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, που έφερε στη Βουλή το αντεργατικό νομοσχέδιο, σε περίοδο και σε μέρα που διεξάγονται πανελλαδικές εξετάσεις» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την επείγουσα αγωγή που κατέθεσε η υπουργός Παιδείας κατά της αυριανής απεργίας.
«Οι εκπαιδευτικοί, όλη αυτή την περίοδο, απέδειξαν στην πράξη την ευθύνη τους απέναντι στους μαθητές και τους γονείς τους, όταν η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, κρατώντας τα κλειστά, όπως και κανένα ουσιαστικό μέτρο για την ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.
Αυτήν την ευθύνη θα αποδείξουν οι εκπαιδευτικοί και αύριο 16 Ιούνη, μέρα πανελλαδικής απεργίας και ταυτόχρονα μέρα πανελλαδικών εξετάσεων.
Οι εκπαιδευτικοί στα εξεταστικά κέντρα και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται με τις εξετάσεις, τα συλλογικά όργανα όλων των εργαζομένων γνωρίζουν πώς να προστατέψουν τον αγώνα τους και να χτίσουν τείχος στις συκοφαντίες και στην επιχείρηση καταστολής και απροκάλυπτων κυβερνητικών-δικαστικών παρεμβάσεων κατά της αυριανής απεργίας» υποστηρίζει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης