Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Γεωργιάδης βγάζει στη σέντρα τον Πολάκη: Χειρουργεί χωρίς να έχει εμβολιαστεί - «Άδειασμα» από Κυρίτση (ΣΥΡΙΖΑ)

Ο Γεωργιάδης βγάζει στη σέντρα τον Πολάκη: Χειρουργεί χωρίς να έχει εμβολιαστεί - «Άδειασμα» από Κυρίτση (ΣΥΡΙΖΑ)
Σε μία από τις φωτογραφίες που έχει κοινοποιήσει ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter του απεικονίζεται σχόλιο του Παύλου Πολάκη σε ερώτηση πολίτη για το εάν έχει κάνει το εμβόλιο να λέει πως ο ίδιος θα αποφασίσει μετά τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο

Κόκκινο πανί αποτελεί για την κυβέρνηση ο Παύλος Πολάκης. Το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και υπουργοί της... πρώτης γραμμής έχουν εστιάσει στον Κρητικό βουλευτή και εκμεταλλευόμενοι τις δηλώσεις του για τα εμβόλια ασκούν σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, από τον οποίο ζητούν να αποκηρύξει τις επίμαχες δηλώσεις.
Τη σκυτάλη έλαβε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έβγαλε στη σέντρα τον Παύλο Πολάκη, αποκαλύπτοντας πως αν και είναι ενεργός χειρουργός δεν έχει εμβολιαστεί. Κι αυτό τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ανοιχτός στη συζήτηση για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στους υγειονομικούς.

Η κόντρα

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει ασκήσει έντονη κριτική στα εμβόλια και υποστηρίζει ότι παραμένουν σε πειραματικό στάδιο. Στον αντίποδα επιμένει ότι θα πρέπει και στην Ελλάδα να αρχίσει η χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων.
Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίσει τον Παύλο Πολάκη «εκπρόσωπο εναντίον του εμβολιασμού» τον οποίο ο Αλέξη Τσίπρας ανέχεται «για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών».
Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που έχει κοινοποιήσει ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter του απεικονίζεται σχόλιο του Παύλου Πολάκη σε ερώτηση πολίτη για το εάν έχει κάνει το εμβόλιο να λέει πως ο ίδιος θα αποφασίσει μετά τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο.

 

 

 


Ο Κυρίτσης «αδειάζει» τον Πολάκη


Την αντίθεσή του με τα όσα έχει υποστηρίξει ο Παύλος Πολάκης για τα εμβόλια τις τελευταίες ώρες, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.
«Δεν έχω ακούσει τη δήλωση γιατί χθες όλοι ασχολιόμασταν -και καλά κάναμε- με το εργασιακό νομοσχέδιο, αλλά μπορώ να σας πω από θέσης και αρχής ότι τον ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, με τα νοσοκομεία και την πανδημία, τον εκπροσωπεί ο Ανδρέας Ξανθός.
Ο κ. Πολάκης υποθέτω ότι μίλησε ως γιατρός εντατικολόγος.
Εξέφρασε μία άποψη, εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης