Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για πόρισμα προανακριτικής: Πλήρης κάλυψη του Τσίπρα στον Παππά

ΝΔ για πόρισμα προανακριτικής: Πλήρης κάλυψη του Τσίπρα στον Παππά
Πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία που κόμμα πανηγυρίζει για το ότι κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος αναφέρει η ΝΔ
Σχετικά Άρθρα

Για πλήρη κάλυψη του Νίκου Παππά από τον Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η ΝΔ με αφορμή το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής, βάσει του οποίου ο Νίκος Παππάς παραπέμπεται σε Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.
«Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία!
Ο κ.Τσίπρας, πρώην Πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα.
Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ.Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα.
Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του.
Καλύπτει τον «πρωταγωνιστή» των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ.Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα.
Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης