Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Να προχωρήσει με πειθώ ο εμβολιασμός, όχι με απειλές και απολύσεις

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Να προχωρήσει με πειθώ ο εμβολιασμός, όχι με απειλές και απολύσεις
Κάθετη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναφέρει ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Να προχωρήσει με πειθώ η επιχείρηση του εμβολιασμού αλλά όχι με απειλές και απολύσεις ζητά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
«Ο εμβολιασμός θα προχωρήσει με πειθώ και αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, όχι με απειλές για απολύσεις και κόψιμο μισθών.
Συμφωνούμε ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως τους υγειονομικούς ή εργαζόμενους που φροντίζουν ευάλωτους συμπολίτες μας, ωστόσο αυτό πρέπει να γίνει με πολύ προσεκτικό τρόπο.
Σε καμία περίπτωση η υποχρεωτικότητα δεν πρέπει να οδηγεί σε αναστολές εργασίας, σε μειώσεις μισθών ή ακόμα και σε απολύσεις και η τροπολογία της ΝΔ κινείται ξεκάθαρα σε αυτήν την κατεύθυνση» επεσήμανε ο κ.Ηλιόπουλος

Η κυβέρνηση σαμποτάρει τον εμβολιασμό

«Η κυβέρνηση σαμποτάρει τον εμβολιασμό, γιατί με τις κινήσεις αυτές, πολώνει προς την πλευρά του αντιεμβολιαστικού κινήματος, συμπολίτες μας που μπορεί να είναι απλώς επιφυλακτικοί.
Μία κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει ποτέ καμία ευθύνη και συνεχώς προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο σε όλους τους άλλους, είναι μια αποτυχημένη κυβέρνηση και σίγουρα μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να πείσει κανέναν» υποστήριξε ο κ.Ηλιόπουλος.

Αποτελεσματικοί έλεγχοι

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σε σχέση με τον τουρισμό, ο κ.Ηλιόπουλος υπογράμμισε «την ανάγκη να γίνονται αποτελεσματικοί έλεγχοι σε όλες τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών - κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν πήγε καθόλου καλά στην περίπτωση της Μυκόνου - αλλά και την ανάγκη να οριστούν σε κάθε τουριστικό προορισμό χώροι φιλοξενίας για ανθρώπους που πρέπει να μείνουν σε καραντίνα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης