Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απρέπεια Μητσοτάκη απέναντι στον Εθνάρχη Καραμανλή και αγνωμοσύνη Μαξίμου - ΕΡΤ στους Ολυμπιονίκες

Απρέπεια Μητσοτάκη απέναντι στον Εθνάρχη Καραμανλή και αγνωμοσύνη Μαξίμου - ΕΡΤ στους Ολυμπιονίκες
Απρέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίστηκε η απουσία αναφοράς στον Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή
Σχετικά Άρθρα

Απρέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίστηκε η απουσία αναφοράς στον Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Ο Πρωθυπουργός στο μήνυμά του για τα 47 χρόνια δημοκρατικής ομαλότητας ξέχασε να αναφέρει το πιο σημαντικό.
Ποιο ήταν το πολιτικό πρόσωπο που τον Ιούλιο του 1974 οδήγησε την Ελλάδα στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης.
Ήταν ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, που παράλληλα ήταν και ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα στο οποίο ανήκει ο Πρωθυπουργός.

Καμία σχέση η ΝΔ του Μητσοτάκη με τη παραδοσιακή παράταξη του Εθνάρχη και του Αβέρωφ

Όποιος έγραψε το μήνυμα του Πρωθυπουργού, σίγουρα δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, έλεγαν βουλευτές της συμπολίτευσης.
Ωστόσο, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι και πέρυσι στο προσωπικό του μήνυμα ο Πρωθυπουργός επίσης ΔΕΝ ανέφερε το όνομα Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Αν στην πρώτη περίπτωση έκανε λάθος, τώρα με τη δεύτερη φορά αποδεικνύεται ότι σκοπίμως δεν θέλει να συνδέσει το όνομα Κωνσταντίνος Καραμανλής με τη μεταπολίτευση και κυρίως με τη Νέα Δημοκρατία.
Βουλευτές έλεγαν: Μήπως έχει αλλεργία στο όνομα Καραμανλής;
Γιατί το κάνει αυτό;
Προφανώς υπάρχουν λόγοι ιστορικοί, ο πατέρας του δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Εθνάρχη.
Αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Η Νέα Δημοκρατία του Εθνάρχη, του Ράλλη και του Αβέρωφ δεν είχε καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η Νέα Δημοκρατία του Κ.Μητσοτάκη είναι ουσιαστικά Ποτάμι και εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ μαζί.
Η πατριωτική πτέρυγα που κάποτε επί Εθνάρχη ήταν η πλειοψηφία, τώρα έχει συμπιεστεί, έχει φιμωθεί, έχει τεθεί στο περιθώριο.

Που κολλάει στο μήνυμα για την Δημοκρατία να γίνονται αναφορές για ανεμβολίαστους και το Ελλάδα 2.0;

Όποιος διάβασε το μήνυμα του Πρωθυπουργού για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έμεινε να αναρωτιέται τι δουλειά είχαν οι αναφορές στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας και στην αξία των εμβολιασμών, στην πρόοδο της επιστήμης που πρέπει «όλοι να την εμπιστευόμαστε», στο Ελλάδα 2.0 και το Ταμείο Ανάκαμψης.
Μιλάμε για μία έκθεση ιδεών με αναφορές που ΔΕΝ έχουν σχέση με την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Πάντως το ΒΝ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν καλύφθηκαν από το μήνυμα του Μαξίμου για τα 47 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και ανέβασαν στα προσωπικά τους social media φωτογραφίες του Εθνάρχη, ως ένδειξη τιμής στο ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ανικανότητα της ΕΡΤ και αγνωμοσύνη απέναντι στους Ολυμπιονίκες μας

Τέλος, να πούμε ότι πέρα από τις γκρίνιες για το μήνυμα Μητσοτάκη, νεοδημοκράτες εξεγέρθηκαν δημοσίως για ανικανότητα της ΕΡΤ να δείξει τις προσπάθειες των Ολυμπιονικών μας στο Τόκυο.
Η διοίκηση της ΕΡΤ που έχει συνδεθεί με το Μαξίμου, αφού εκεί διοικεί ο εκλεκτός του Μαξίμου Κωνσταντίνος Ζούλας θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί καθώς δεν έδειξε ούτε τα πλάνα του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους ούτε του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ.
Αντι να δείξει τον αγώνα του Πετρούνια, έδειχνε ρεπορτάζ για τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη!!!
Προτίμησε να προβάλλει έναν χθεσινό υφυπουργό από τον Ολυμπιονίκη μας. Να θυμίσουμε ότι πριν καιρό ο Λ. Πετρούνιας είχε παραπονεθεί δημοσίως ότι οι ολυμπιονίκες είναι 7-8 μήνες απλήρωτοι και κάποιοι συνδέουν το «μαύρο» της ΕΡΤ στον Πετρούνια, ως αντίποινα που ξεμπρόστιασε την Πολιτεία.
Σε άλλη περίπτωση, η διοίκηση της ΕΡΤ είναι ανίκανη και πρέπει να παραιτηθεί. Δε νοείται να γίνονται Ολυμπιακοί Αγώνες και να μην έχει πληρώσει το πακέτο της πλήρους μετάδοσης η ΕΡΤ.
Μιλάμε για τους Αγώνες που η Ελλάδα αναβίωσε από την αρχαιότητα και μιλάμε για τους Έλληνες αθλητές που μας έχουν κάνει περήφανους.
Θα έπρεπε ήδη να είχε επέμβει το Μαξίμου…

Μαξιμιλιανός

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης