Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η δεξίωση για τη Δημοκρατία έγινε Eurovision - ΛΟΑΤΚΙ και τηλεπερσόνες στην Προεδρία, αντί ηρώων της κοινωνίας και πολυτέκνων

Η δεξίωση για τη Δημοκρατία έγινε Eurovision - ΛΟΑΤΚΙ και τηλεπερσόνες στην Προεδρία, αντί ηρώων της κοινωνίας και πολυτέκνων
Σε τραγέλαφο εξελίχθηκε η δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Σχετικά Άρθρα

Σε τραγέλαφο από όλες τις πλευρές εξελίσσεται κάθε φορά η δεξίωση της Προεδρίας για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Υποτίθεται ότι στην δεξίωση, της οποίας τη λίστα προσκεκλημένων χειρίζεται η Προεδρία, παραβρίσκονται πρόσωπα σχετικά με την περίοδο αποκατάστασης του κοινοβουλευτισμού, αντιστασιακοί, πρόσωπα που πολέμησαν την περίοδο εκείνη στην Κύπρο καθώς και άλλοι συμπολίτες μας των Γραμμάτων και της Τέχνης.

Τι είδαμε και σε αυτήν την δεξίωση;

Δυστυχώς, η δεξίωση αυτή της τόσο συμβολικής μέρας τείνει να εξελιχθεί κάτι σε Eurovision αφού στην γιορτή καλείται από την Προεδρία ότι είναι trend στα social media, τηλεπερσόνες και wannabe ηθοποιήνες, πρόσωπα της Showbizz, γνωστοί δημοσιολογούντες, ΛΟΑΤΚΙ και άλλα συμπαθή Κινήματα καθώς βέβαια και οι βουλευτές του κοινοβουλίου.
Έτσι λοιπόν, και σε αυτή τη δεξίωση είδαμε τηλεπερσόνες και βουλευτίνες με ξώπλατα φορέματα, δαντέλες και τούλια να συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ύψος της γόβας, βουλευτές που απλά ήρθαν για μία φωτογραφία και τον πλούσιο μπουφέ, ΛΟΑΤΚΙ+ μέλη αγκαλιά με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλοτε να φωτογραφίζονται με τους τσολιάδες του Προεδρικού Μεγάρου καθώς και άλλα πρόσωπα του θεάματος χωρίς να ξέρουμε το λόγο που καλούνται καθώς και τα κριτήρια επιλογής τους.

Μεγάλο σφάλμα της Προεδρίας να μην καλέσει τους Πολύτεκνους και τους πραγματικούς ήρωες της κοινωνίας

Πουθενά στην λίστα δεν είδαμε πρόσωπα που θα άξιζαν να τιμηθούν από την Προεδρία της Δημοκρατίας για τον καθημερινό τους αγώνα.
Για παράδειγμα δεν έδειξε κανένας ενδιαφέρον να καλέσει ένα από τους πολλούς συλλόγους Πολυτέκνων στην δεξίωση, που παρόλη την οικονομική κρίση και την περιθωριοποίησή τους από την πολιτική Μητσοτάκη, κρατάνε ψηλά την ιδέα της ελληνικής οικογένειας.
Για παράδειγμα δεν έδειξε κανένας ενδιαφέρον να καλέσει τον ηρωικό αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννη Σαλλιάρη της φρεγάτας Λήμνος που με έναν έξυπνο ελιγμό προκάλεσε μεγάλο χτύπημα στην τουρκική φρεγάτα ΚΕΜΑL REIS και διατήρησε υψηλό το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δεν έδειξε κανένας ενδιαφέρον για έναν από τους αφανείς ήρωες της ΕΛΔΥΚ που άλλοι χάθηκαν, άλλοι έχουν τα σημάδια του Αττίλα στο σώμα τους.
Δεν μερίμνησε κανείς να καλέσει τη μητέρα της Μυρτούς από την Πάρο που έχει μείνει κατάκοιτη και το ελληνικό κράτος αρνείται να της δώσει μία αποζημίωση να ζήσει αξιοπρεπώς.

Τι το ηρωικό έχει κάνει μία τρανς ή ένας γκέι για να επιβραβεύεται στο Προεδρικό Μέγαρο;

Δεν αξίζουν όλοι αυτή μία πρόσκληση στην δεξίωση Κυρία Πρόεδρε για την προσφορά τους στην πατρίδα και αξίζουν οι ΛΟΑΤΚΙ+ επειδή αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή φύλλου ή επειδή προσελκύονται ερωτικά από άτομα του ιδίου φύλλου;
Τι ηρωικό έχει η εγχείρηση αλλαγής φύλλου ή η σεξουαλική προτίμηση του καθενός; Τι κριτήριο είναι αυτό;
Αντί η πρώτη πολίτης της χώρας, να επιβραβεύσει τους καθημερινούς και πραγματικούς ήρωες της ελληνικής δημοκρατίας προσκαλεί άτομα που θέλουν να επιβάλλουν την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στην Ελλάδα και είναι αποδεδειγμένα ενάντια στο θεσμό της ελληνικής οικογένειας.
Λες και δεν έχουν ήδη τα ίδια δικαιώματα οι ΛΟΑΤΚΙ με τους Έλληνες πολίτες…

Η Προεδρία παίρνει γραμμή από το Μαξίμου κατευθείαν…

Αλλά η Προεδρία ακολουθεί τη τακτική Μαξίμου. Δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση, όπως δεν έκανε ούτε το Μαξίμου ούτε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Εθνάρχη Καραμανλή που επανέφερε το Ελληνικό Κοινοβούλιο σε λειτουργία.
Για την Προεδρία της Δημοκρατίας κανονικό είναι ότι προστάζει το Μαξίμου και οι σύμβουλοί του και μετά δεν έχουν ούτε το θάρρος να το παραδεχθούν αφού ρίχνουν το φταίξιμο σε μία επιτροπούλα του Υπουργείου Εξωτερικών…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης